Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy egy kollégáddal összemelegedtél, pedig volt párod? Mi lett a vége?
5 éve együtt vagyok a párommal, jó ember, sokat teszünk egymásért, szeretem, jó vele, közös a jövőnk. Még nem élünk együtt, csak hétvégente vagyunk együtt folyamatosan.
Viszont kb fél éve a munkahelyemen igencsak összebarátkoztam egy kollégámmal: nem is tudom, hogy, vagy mit írjak le erről az egészről. Kb 1 hónapja éjjel-nappal chatelünk egymással, tényleg este ő az utolsó, reggel ő az első, akivel beszélek, én neki szintén. Ő most szingli. Úgy kezdődött a dolog, hogy a sors egy konfliktus után egymáshoz sodort minket, azóta ezt vesszük egy "jelnek", de nem úgy, hogy nekünk együtt kell lenni, hanem úgy, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak, vagy nem is tudom. Nagyon jól értjük egymás humorát, megvan az a kis izgi plusz, ami most pl a párkapcsolatomban nincs. "Kalandor" léttére foglalkozik velem, látni rajta, hogy változtat azon, amit mondok neki, láthatóan elszomorodik ha mással nevetek, pedzegeti a közös "létünket", hogy én mire vélem ezt a sok chatet, szerintem miért van köztünk, mi lehet a jel, stb.
Annyira nem tudom megfogalmazni, annyira undorító ez az egész, mégis néha igen jó.
Mi ez, mit csináljak, mit gondoljak?
A páromat nem fogom megcsalni, vele képzelem el a jövőt, felnézek rá, mint emberre, de itt van most egy másik valaki, akivel igen, együtt lennék, ha tehetném.
22L
Ő 38F
Egyeseknek szövegértés egyes. 😃 Hihetetlen...
Amúgy a téma lezárva, itt is, meg "kettőnk között" is. A legjobb út az egyenes út. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!