Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja? Mikor lesz vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja? Mikor lesz vége?

Figyelt kérdés

2 éve mentünk szét,másfél éve kimondták a válásunkat is. A volt férjem megcsalt, kidobtam, együtt van a szeretőjével, akit el is vett, nemég született meg a közös gyerekük.

A köszönésen kívül, illetve írásban láthatás egyeztetésén kívül nem kommunikálunk egymással.

A volt férjem lejárató kampányt indított ellenem,közös ismerősöknek, a saját rokonainak ócsárol,sokszor olyanokat állít rólam, amit ő követett el ellenem (projektál)Többen visszamondták már nekem.Van, aki nem is köszön nekem,és vannak, akik nem hisznek neki, hiszen ismernek.A közös gyermekünknek is a láthatások nagy részében engem szidalmaz, hazugságokat állít rólam, összezavarja szegény gyereket.Ő is panaszkodik, hogy apa nem játszik vele láthatáskor, csak engem szid.A gyermekünket is csak eszközként használja.

Egyedül nevelem a gyermekünk, szeretnénk végre nyugalomban élni.2 éve ez megy.

Logikusan úgy gondolnám, hogy boldog, új nő, gyerek, sokkal jobb anyagi helyzet, akkor ne velem foglalkozzon.

2018. júl. 28. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Megvonnám tőle a láthatást. Ilyen emberhez nem engedném a gyerekedet a helyedben. Lelkileg terrorizálja veled.

Amúgy meg ne foglalkozz az olyanokkal akik nem köszönnek neked. Ha másra jobb hallgatni, ha másnak hisznek, akkor nem kell hogy az életed részei legyenek.

2018. júl. 28. 21:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Voltam a gyámhivatalban. Ott először el akartak küldeni.Aztán javasoltak egy mediációs beszélgetést, erre hónapok óta várok.Még nem hívták be.

Eleinte rosszul esett, de már nem foglalkozom azzal, aki nem köszön.

2018. júl. 28. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindent jól csinálsz, "a hiba nem a te készülékedben van". Csinálj mindent úgy, mint eddig: törődj sokat a gyereketekkel, szeresd nagyon, tégy magasról a pletykákra és az exedre is.

Azokért az ismerősökért pedig nem kár, akik bedőlnek holmi mendemondáknak.

2018. júl. 28. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

De azért rosszul esik.Különösen a gyermekünk miatt, hiszen neki anya is, apa is fontos.Én is szidtam az apját dühömben, mikor kiderült a megcsalás, nem mentem fel magam. De annak régen vége.

Neki meg új családja van, nem értem, miért nem velük foglalkozik.

2018. júl. 28. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha annyira boldog lenne az új kapcsolataban nem teged szidna :)

Boldogítson ez a tudat !

Akik meg nem jöszönnek őket minősíti nem téged.

Legyél tovabbra is jó anyuka.És boldog

Ez ami fontos ! A többi meg nem számit.

2018. júl. 31. 07:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Erre gondoltam én is, hogy ha boldog lenne, normálisan viselkedne velünk.

2018. júl. 31. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!