Hogyan tudok beregisztrálni a Neptunba?
Tegnap kiderült, hogy felvettek az egyetemre.
Olyat is írt az egyetem honlapján, hogy a Neptunból is kelleni fog majd valami a beiratkozáshoz.
De amikor felmentem a Neptun oldalára akkor ott nem tudtam beregisztrálni.
Hogy tudok így majd az egyetemre beiratkozni? Elképzelhető, hogy ez miatt nem bírok majd egyetemre menni?
JAJ NE MOST MI LESZ
minden kedves idetévedő pánikolónak: az egyetem küld majd heteken belül tájékoztatót többek között kóddal és jelszóval és azzal kell majd belépni, stb. minden le lesz írva
DE HÁT AUGUSZTUS 12-ÉN MÁR LEJÁR A KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE!
Milyen egy-két héten belül?
És hova küldi az egyetem a tájékoztatóját? Az e-mailembe vagy a felvire vagy hova???
Mi lesz ha lekésem az egyetemet?!?!?!
Édes jó istenem...
Aug 12. még 14. nap.....
Ha majd 3-4 napod lesz egy kib*szott vizsgára felkészülni, na majd akkor mond azt hogy nincs sok idő hátra.
Emailben, és postai elvélben is fogsz kapni tájékoztató (vélhetően).
A héten postázták, és a jövőhéten (egyesek már ezen a héten) megfogod kapni.
Ha jövőhét csütörtökig nem kapod meg, akkor majd csörögj rá az adott iskola tanulmányi osztályára, akik vagy személyesen ők vagy átirányítanak az iskola hallgatói adminisztrációs osztályára.
A levélben benne lesz a belépő azonosítód, és a jelszavad, azzal tudsz majd belépni.
Amit küldenek neked abban részletesen le lesz írva a kollégiumi jelentkezés is. Az újonnan felvetteknek sok intézménynél tovább tart a jelentkezési határidő (általában +1 hét).
Tegnap elküldték a kódokat.
Tiszta szerencse, ezek szerint mégsem kell majd egy évig szünetelnem és a 40 fokban kint kapálnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!