Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, ti mit szólnátok hozzá, ha a barátotok lennék, és minden nap fokhagymát fogyasztanék az egészségem megőrzése érdekében?

Figyelt kérdés
Így is adnátok jó éjt puszit?
2018. szept. 10. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

De bizony büdös.

Egyszer egyszer oké, de nem aludnék veled.

2018. szept. 11. 06:50
 12/19 anonim ***** válasza:
És te mit szòlnál ha én meg vámpìr lennék? :D
2018. szept. 11. 07:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindenhez főzök hagymát vagy fokhagymát tehát itthon mindennapi eledel.
2018. szept. 11. 08:16
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Én is szeretem a fokhagymát, ételbe is rendszeresen használok. Az viszont zavarna ha napi szinten ezt kellene érezni a páromon. Van fokhagymakapszula - ahogy írták- szedje azt aki velem van.

Este eszegeted csak?Vagy napközben is?De bármikor, a leheleteden meg lehet érezni még másnap is, ami zavaró lehet nemcsak a párkapcsolatodban.

Ráadásul bocs', nekem kissé rögeszmésen hangzik. Őrizd az egészséged, ez fontos, de nem törvényszerű ilyen formán.

Pl. én is szeretem a pirítóst, időnként fokhagymával, de kizárólag úgy,hogy nem megyek akkor sehová és vélhetőleg hozzánk se jön senki.

Ügyfelekkel dolgozom, engem kifejezetten zavar ha olyan valaki ül velem szemben aki fokhagymát/vöröshagymáét fogyasztott.

2018. szept. 11. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a fokhagymát, meg a többi hagymafélét is, de a gyomrom kikészül a rendszeres fogyasztásától. Az egészséged megőrzése érdekében meg már létezik ilyen is:

[link]

2018. szept. 11. 11:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Fogkrémről, fogkeféről hallottál már? Lefekvés előtt lehet ám használni.

Mellesleg ha egészségmegőrzés miatt akarod fogyasztani, akkor van kapszula formában.

Egyébként szeretem a fokhagymás ételeket, de biztos, hogy nem feküdnék le hagymaszagú szájjal, elég igénytelen dolog...

2018. szept. 11. 13:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Fokhagymaevés után megehetsz akár 30 mentolos cukorkát is, akkor is érződni fog az izzadságodon. Nyilvánvalóan megmosom a fogam lefekvés előtt, fokhagymaevés után, de még reggel is érzem magamon a szagát. :)
2018. szept. 11. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Minden nap? Kizart. Alapvetoen evig egyszer eszem hagymat/fokhagymat es nem toleralom a szajszagot. Reggelente a legtobb embernek budos a szaja, akkor ezt spekeld meg fokhagymaval-kosz, nem.

Mas kerdes ha mittomen havi egyszer esik, az elviselheto de mindennap? Kizart.

2018. szept. 11. 20:31
 19/19 A kérdező kommentje:

Na pont ezért nincs szükségem senkire... :D

2018. szept. 13. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!