Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, ti mit szólnátok hozzá, ha a barátotok lennék, és minden nap fokhagymát fogyasztanék az egészségem megőrzése érdekében?
De bizony büdös.
Egyszer egyszer oké, de nem aludnék veled.
Én is szeretem a fokhagymát, ételbe is rendszeresen használok. Az viszont zavarna ha napi szinten ezt kellene érezni a páromon. Van fokhagymakapszula - ahogy írták- szedje azt aki velem van.
Este eszegeted csak?Vagy napközben is?De bármikor, a leheleteden meg lehet érezni még másnap is, ami zavaró lehet nemcsak a párkapcsolatodban.
Ráadásul bocs', nekem kissé rögeszmésen hangzik. Őrizd az egészséged, ez fontos, de nem törvényszerű ilyen formán.
Pl. én is szeretem a pirítóst, időnként fokhagymával, de kizárólag úgy,hogy nem megyek akkor sehová és vélhetőleg hozzánk se jön senki.
Ügyfelekkel dolgozom, engem kifejezetten zavar ha olyan valaki ül velem szemben aki fokhagymát/vöröshagymáét fogyasztott.
Én is szeretem a fokhagymát, meg a többi hagymafélét is, de a gyomrom kikészül a rendszeres fogyasztásától. Az egészséged megőrzése érdekében meg már létezik ilyen is:
Fogkrémről, fogkeféről hallottál már? Lefekvés előtt lehet ám használni.
Mellesleg ha egészségmegőrzés miatt akarod fogyasztani, akkor van kapszula formában.
Egyébként szeretem a fokhagymás ételeket, de biztos, hogy nem feküdnék le hagymaszagú szájjal, elég igénytelen dolog...
Minden nap? Kizart. Alapvetoen evig egyszer eszem hagymat/fokhagymat es nem toleralom a szajszagot. Reggelente a legtobb embernek budos a szaja, akkor ezt spekeld meg fokhagymaval-kosz, nem.
Mas kerdes ha mittomen havi egyszer esik, az elviselheto de mindennap? Kizart.
Na pont ezért nincs szükségem senkire... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!