Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha lassan már az egészségem látja kárát, annyira vágyom a szerelemre?
17 éves lány vagyok. Még nem volt barátom. de szinte minidg belehabarodok vkibe. De már annyira, h a csalodás miatt, 3 kg-t fogyok, ideges vagyok, sírok. Ilyenkor csak hibáztatni tudom magam minden hülyeség miatt.
Már néha azt érzem , megőrölök. Aztán 2-3 hónap alatt kiheverem. És ha jön egy másik fiú, aki tetszik, újból jobban leszek. de vele sem történik semmi és mindig úgyanaz. Nem kellek senkinek??
Vagy most mivan??? iszonyatosan szükségem lenne vkire, aki meghallgat, szeretget, akinek fontos vagyok és persze úgyanezek vissza fele is.
Már annyi féleképp próbálkoztam:
volt, h felvettem msn-re
volt, h viccelődve, poénosan közelítettem
de soha semmi.
Van olyan srác, akinek bejövök, de nekik csak arra kellenék. Most akkor mit tegyek??
Néha már örültnek érzem magam. Most is van egy fiú, igazából még nem is láttam, de már most belebolondulnék, ha vmi baja lenne. És annyira csak ő jár az eszembe...
Nem bírom sokáig, kérlek segítsetek!!!
Elsőnek: :) kb*szottul egy sz*r világban élünk
Másodiknak: ez a srác nem msn-en keresztül tetszett meg, nem szoktam msn-en idegenekkel ismerkedni, csak ha vki ismerős tetszik akkor. Ez a srác, képről és a róla mondott sok -sok jó miatt tetszett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!