Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, rámegy az egészsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, rámegy az egészségem a viselkedésére, idegileg már teljesen kivagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánatot kérek azért, mert nem biztos hogy jó kategóriába írtam a kérdést, de úgy gondolom itt több, és hasznosabb válaszokat fogok kapni.

A köztünk lévő "viszony" szexkapcsolatnak indult. Sajnos (ez szerintem elég gyakori) én szerelmes lettem, ő nem. Ezzel nem is lenne problémám, csak megtudtam hogy amíg velem kavart,  addig más csajokkal is, szexuálisan. Ezt ugye nem kérhetem tőle számon, mert nem a pasim. Ez egyébként is tavaly volt, egy jó ideje már csak velem szokott szexelni. Egész jól kijövünk (helyesebben, jelen pillanatban nézve a dolgokat kijöttünk) de az állandó hisztimmel szépen kinyírtam benne mindent. A hisztik oka legtöbbször hülyeség volt, de nagyban a hazudozásainak köszönhetően lettem ideges. Egy jó 2-3 hónapja kisebb veszekedések ellenére jól kijöttünk, és félig-meddig stabilizálódott a kapcsolatunk. Ami nekem nagyon fájt, (és fáj is) hogyha más csajokkal kellett találkoznia, akkor simán elment hozzájuk, hozzám mindössze 4x, és a legutóbb mikor hazahozott (ez még januárban volt) tiszta ideg volt, hogy haza kellett hoznia, igaz, akkor is pont balhéztunk egyet. Ellenben én mindig mentem/megyek hozzá, és múlthétig ezt szó nélkül hagytam. Ami méginkább odatett nekem, az az volt, mikor közöltem vele hogy másokhoz simán megy, másokkal simán csinál programot, velem semmit, hogy én szeretném ezt a szexkapcsolatot, nem ő. Ami úgy gondolom nem teljesen igaz, hiszen elég sok okot felsorolt hogy velem miért jobb, mint másokkal. Egyébként szerinte a probléma az, hogy bizalmatlan vagyok vele szemben. Idegileg teljesen kivagyok tőle (de már ő is észrevette hogy állandóan ideges vagyok, és mindentől bepánikolok) de a helyzet az én szemszögemből nézve sokkal súlyosabb. Van, hogy remegek az idegtől, nagyon gyorsan ver a szívem, elkap a sírógörcs, nagyon változékony a hangulatom, mindenen felmegy a vérnyomásom, és sajnos ami a legrosszabb (szerintem) az az étkezési "zavarom"... a testsúlyom hetente változik, van hogy egyik héten 52 kiló vagyok, ma reggel mértem és már csak 49 vagyok.

Sokszor nincs étvágyam, van hogy délután eszek csak, akkor is csak annyit mint egy elsős kisgyerek. Az is előfordult, hogy 1 nap után ettem csak. Semmire nem tudok koncentrálni, az állandó veszekedések és bunkó viselkedése miatt totál padlót fogok. Nem szeretnék egy szexkapcsolat miatt bolondokházába kikötni, pszichológushoz tervezem hogy elmegyek. A kérdés már csak, hogy őt bevonjam ezekbe a dolgokba (tehát hogy étkezésileg és idegileg problémáim vannak) vagy sem? 100x próbáltam már hanyagolni őt, de van mikor jól érezzük egymással magunkat, és szeretem. Szépen lassan szeretném vele befejezni, de tudom és érzem hogy nem fog könnyen menni. Ismerkedek más pasikkal, de senki nem fog meg úgy mint ő. Teljesen tanácstalan, és sokszor reménytelen vagyok. Arra is gondoltam, hogy komolyan és őszintén kéne egymással megbeszélni és rendezni a dolgokat. Ez jó ötlet? Volt már valaki hasonló helyzetben? Kérem, a hülyeségeket és a bunkóskodást ne itt, hanem máshol. Köszönöm!

Szeretettel várom a tanácsokat/tapasztalatokat.

2017. máj. 2. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Ez a legtöbb nőnek a baja, hogy míg a férfiak külön tudják választani a szexet és az érzelmeket, a nők nem. Ezért a nők 90 %-ának nem való szexkapcsolat, neked sem Kérdező!

A pasinak elég a szex, te pedig zsarolnád az érzelmekkel, de neki ez nem kell és nem is fog. Ha kellene, egyedül te érdekelnéd, nem menne máshová.

Jelez a tested, neked ez sem elég?? Mi kell még ahhoz, hogy belásd, hagyd ott a pasit, mert kihasznál a végtelenségig és még jobban bele fogsz betegedni.

Persze nem fogod megtenni, már most látom és kifogásokat keresel, védelmezed, mert még nem vagy teljesen a padlón. Nem kell sok hozzá, hogy teljesen kikészülj.

2017. máj. 2. 13:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
"A köztünk lévő "viszony" szexkapcsolatnak indult. Sajnos (ez szerintem elég gyakori) én szerelmes lettem, ő nem." - Már itt rövidre kellett volna zárni az elején. Ő megmondta, hogy csak szexkapcsolatra kellesz neki, semmi több. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy most szakítasz vele, mert ez még csak rosszabb lesz. Tényleg rá fog menni az egészséged, és őt nem fogja ez cseppet sem meghatni, mivel a "kapcsolatotok" nem bizalmon, érzelmeken, törődésen alapszik, nem becsül meg. Sajnálom, keress inkább helyette mást, hidd el jobban jársz.
2017. máj. 2. 13:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam el.

de mit csinálj:

hagyd el!

ennyi. ne okokat keress hogy miért maradj vele...az élet rövid, éld tartalmasan, és ne egy helyben kínlódva.

2017. máj. 2. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem olvastam el végig mert felesleges.

Egy a lényeg edd meg amit főztél, avagy ki mint veti ágyát úgy alussza álmát.

Nőlj fel, ezt a dolgot meg veheted akár egy leckének is. Rosszabb is lehetne egyébként...

2017. máj. 2. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Tok mindegy, mit mondunk, te eldontotted, hogy ledegradalod magadat, majd pedig sirsz, hogy egy olyan kapcsolatba kerultel, ahol semmibe vagy veve. Amig ezt nem vagy kepes felfogni, addig csak annyit lehet mondani, hogy te valasztottad, hogy ingyen lyukkent hasznaljanak, most ne panaszkodj miatta, mert az egyetlen aki tehet ellene, az TE magad vagy. Te pedig csak beszelgetni akarsz es varni a csodara, hogy a hapek aki max egy dekorlyukat lat benned, semmibe vesz. Te sem tiszteled sajat magadat. Mas miert tenne?
2017. máj. 2. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Az ilyeneken csak röhögni meg szánakozni lehet.
2017. máj. 2. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Tehát belecsimpazkodsz vkibe, akinek nyilvánvalóan nem kellesz. Mit gondoltál, mit fogunk javasolni???
2017. máj. 2. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy nagyon érdeklik a te lelki problémáid, bár te ismered, te tudod. De ha érdekelnék akkor nem lenne veled sose bunkó, sőt ő kezdeményezné a szakítást, hogy ne szenvedj miatta.

A "Szépen lassan szeretném vele befejezni"-re pedig csak azt tudom mondani- tapasztalatból- hogy az úgy nem fog menni. El kell magad határozni, nagy levegőt venni, és becsukni minden ajtót felé, megszakítani minden kapcsolatot. És nem visszanézni. Hetekig, vagy kicsit tovább nagyon nagyon rossz lesz, de aztán elkezdesz könnyűvé válni, és újra tudsz majd örülni az élet dolgainak.

De ha csak "szépen, lassan húzod" akkor az eltarthat hónapokig, évekig is, és te csak egyre jobban sérülsz, aminek a vége tényleg kórház lesz. (vagy testi, vagy pszichiátria)

A "van hogy jólérzitek magatokat egymással", arra meg csak azt kérdezem: Megéri az a pár alkalom ezt a rengeteg szenvedést?! Mert szerintem nagyon nem.

N

2017. máj. 2. 14:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ehhez nem nagyon lehet mit hozzáfűzni... Ha van egy kis eszed, nem is mész bele! A szexkapcsolat egyik átka, hogy jó eséllyel valaki szerelmes lesz, de mivel ez csak SZEXkapcsolat, komolyabb dolog úgy sem lesz köztetek. Az egészségedet viszont figyelembe kéne venned, mert nem biztos hogy egy idegösszeomlás jó buli lesz/lenne számodra. A testsúly ingadozásod sem lesz jó, az össze-vissza evés meg pláne nem. A pszichológus jó ötlet, oda mindenképp menj el. Én is csak azt tudom javasolni, hogy ha szereted ha nem, szakítsd meg vele a kapcsolatot. Többet érsz szerintem annál, hogy egy olyan férfi szeretője legyél aki kihasznál, és melletted 20 csajnak csapja a szelet. Egyáltalán miért hagyod hogy megalázzon? Akárhogy szeretnék valakit, meghúznék egy határt, és nem engedném hogy az önbecsülésemet és a nekem járó tiszteletet a földbe rombolja! Ez sem túl egészséges, mert emiatt komoly problémáid lehetnek, mindenért magadat fogod hibáztatni, és totál elzárkózott leszel.

Szerintem felesleges vele beszélni, attól még nem fogja a kezedet megkérni, mert elmondod neki hogy ez és ez a bajod...

De ha szereted hiába mondjuk, a szíved meg az eszed úgyis hozzá fog húzni, és ugyanúgy folytatni fogjátok a viszonyotokat... Egyébként okos pasi, tudja hogy más csajt ennyire hülyének nem tudna nézni! Szerintem nagyon élvezi a helyzetet, hogy a kis pulikutyája vagy!

2017. máj. 2. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

,,Szépen lassan szeretném vele befejezni" - Ahogy előttem is írta mindenki, így nem fog menni, magadat bántod vele csak. A leírásodból egyértelmű, hogy ez a férfi nem szeret téged, nem fog sosem komoly kapcsolatot akarni tőled. Ezért egy dolgot tehetsz, magadat megmented ebből! Nem beszélgetni vele (vagy nagy ívben tenni fog a fájdalmadra, vagy úgy manipulál, hogy még pár alkalom szex beleférjen), hanem mivel nem vagytok rendes kapcsolatban, csak tüntesd el az életedből. Tiltsd mindenhol, töröld a számát, a közös képeket pakold el egy eldugott mappába, a rá emlékeztető dolgokat tedd el, vagy dobd ki. Így k.urva sz.ar lesz pár hétig, de egyre könnyebb lesz, ahogy telnek majd ezek a hetek. Ellenkező esetben még hónapokig, vagy akár évekig is ebben az állapotban vergődnél, amikor már akkor lépni kellett volna, amikor beleszerettél. És tudom, ez annyira fájdalmas, hogy pont azzal lesz vége valaminek, hogy beleszeretsz, de tudod jól, hogy ezzel csak magadnak ártasz. Fontos, értékes vagy, aki többet érdemel, hogy egy ilyen férfi árnyéka legyen.

Én hasonló helyzetben úgy éreztem, megéri a későbbi fájdalom, ha épp akkor mellette érzem magam a legboldogabbnak, de ez csak önámítás volt, csak az önbecsülésem lett oda közben, és a legrosszabb énemet hozta ki az egész.

Most eljutottál arra a pontra, hogy csak kifele tudsz ebből jönni, úgy hogy tegyél meg mindent magadért! Pszichológus, család, barátok, sorozatok, könyvek, munka... Szorítok érted! :)

2017. máj. 2. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!