Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, rámegy az egészsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, rámegy az egészségem a viselkedésére, idegileg már teljesen kivagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánatot kérek azért, mert nem biztos hogy jó kategóriába írtam a kérdést, de úgy gondolom itt több, és hasznosabb válaszokat fogok kapni.

A köztünk lévő "viszony" szexkapcsolatnak indult. Sajnos (ez szerintem elég gyakori) én szerelmes lettem, ő nem. Ezzel nem is lenne problémám, csak megtudtam hogy amíg velem kavart,  addig más csajokkal is, szexuálisan. Ezt ugye nem kérhetem tőle számon, mert nem a pasim. Ez egyébként is tavaly volt, egy jó ideje már csak velem szokott szexelni. Egész jól kijövünk (helyesebben, jelen pillanatban nézve a dolgokat kijöttünk) de az állandó hisztimmel szépen kinyírtam benne mindent. A hisztik oka legtöbbször hülyeség volt, de nagyban a hazudozásainak köszönhetően lettem ideges. Egy jó 2-3 hónapja kisebb veszekedések ellenére jól kijöttünk, és félig-meddig stabilizálódott a kapcsolatunk. Ami nekem nagyon fájt, (és fáj is) hogyha más csajokkal kellett találkoznia, akkor simán elment hozzájuk, hozzám mindössze 4x, és a legutóbb mikor hazahozott (ez még januárban volt) tiszta ideg volt, hogy haza kellett hoznia, igaz, akkor is pont balhéztunk egyet. Ellenben én mindig mentem/megyek hozzá, és múlthétig ezt szó nélkül hagytam. Ami méginkább odatett nekem, az az volt, mikor közöltem vele hogy másokhoz simán megy, másokkal simán csinál programot, velem semmit, hogy én szeretném ezt a szexkapcsolatot, nem ő. Ami úgy gondolom nem teljesen igaz, hiszen elég sok okot felsorolt hogy velem miért jobb, mint másokkal. Egyébként szerinte a probléma az, hogy bizalmatlan vagyok vele szemben. Idegileg teljesen kivagyok tőle (de már ő is észrevette hogy állandóan ideges vagyok, és mindentől bepánikolok) de a helyzet az én szemszögemből nézve sokkal súlyosabb. Van, hogy remegek az idegtől, nagyon gyorsan ver a szívem, elkap a sírógörcs, nagyon változékony a hangulatom, mindenen felmegy a vérnyomásom, és sajnos ami a legrosszabb (szerintem) az az étkezési "zavarom"... a testsúlyom hetente változik, van hogy egyik héten 52 kiló vagyok, ma reggel mértem és már csak 49 vagyok.

Sokszor nincs étvágyam, van hogy délután eszek csak, akkor is csak annyit mint egy elsős kisgyerek. Az is előfordult, hogy 1 nap után ettem csak. Semmire nem tudok koncentrálni, az állandó veszekedések és bunkó viselkedése miatt totál padlót fogok. Nem szeretnék egy szexkapcsolat miatt bolondokházába kikötni, pszichológushoz tervezem hogy elmegyek. A kérdés már csak, hogy őt bevonjam ezekbe a dolgokba (tehát hogy étkezésileg és idegileg problémáim vannak) vagy sem? 100x próbáltam már hanyagolni őt, de van mikor jól érezzük egymással magunkat, és szeretem. Szépen lassan szeretném vele befejezni, de tudom és érzem hogy nem fog könnyen menni. Ismerkedek más pasikkal, de senki nem fog meg úgy mint ő. Teljesen tanácstalan, és sokszor reménytelen vagyok. Arra is gondoltam, hogy komolyan és őszintén kéne egymással megbeszélni és rendezni a dolgokat. Ez jó ötlet? Volt már valaki hasonló helyzetben? Kérem, a hülyeségeket és a bunkóskodást ne itt, hanem máshol. Köszönöm!

Szeretettel várom a tanácsokat/tapasztalatokat.

2017. máj. 2. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, én nőként képtelen lennék CSAK szexkapcsolatot létesíteni, mert nekem csak olyannal jó a szex, akivel szeretjük egymást.

A szexkapcsolat csak szexről szól és még személyesebb beszélgetésig sem jutnak el a partnerek.

Jószerivel a nevén, esetleg a foglalkozásán kívül nem is tudnak egymásról semmit, de nem is kell, mert ez csak szexkapcsolat.

Ha láttad a Szex és New Yorkot, ott az ilyeneket Dugidugónak nevezték és tökéletesen definiálva volt a szerepük.

Mihelyt ezen változtatott Carrie (SJP) a kapcsolatnak azonnal vége lett.

Ha te ezt a pasit és a kapcsolatot nem tudod a helyén kezelni, mert egyoldalú érzelmeket viszel bele, akkor két lehetőség közül választhatsz:

1)

Őszintén elmondod a pasinak, hogy beleszerettél és a szexkapcsolat neked már nem elég, szeretnéd, ha csak ti lennétek egymásnak.

Elképzelhető, hogy ő is hasonlóan gondol rád - különben miért tűrné a hisztijeidet, nő annyi van mint égen a csillag - csak nem gondolta, hogy ebből más is lehet és éltek boldogan, míg meg nem haltok.

2)

Anélkül, hogy bármit is mondanál neki az érzelmeidről, AZONNAL, az egészséged érdekében megszünteted ezt a kapcsolatot és soha többé senkivel nem mész bele egy ilyen jellegű dologba.

2017. máj. 2. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj, de nem értem miért forszirozod a kapcsolatot, azon kivül, hogy jól elvagytok.

Néhányszor fél-egy órás testi éleveztért.

Ez egy szexkapcsolat.

Megértem, hogy ha egy normális párkapcsolatban, házasságban a felek igy éreznek, de egy alkalmi partnerért ne tedd tönkre az egészséged.

Vagy szerelmes vagy és még maganak sem ismerted be.

Te döntsd el, hogy mit akarsz: nyomorogni, vagy véget vetni ennek és egy boldogabb élet reményében továbblépni. A pszichológus hasznos lesz nagyon, de nem az ő bevonásával! Lehet inkább azt kéne vele terápiában megnézned, hogy miért vonzósz az a bántalmazó kapcsolatokhoz.

2017. máj. 2. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
40%

Nem értem tényleg, hogy mire fel hisztizel. Elvileg leírtad, hogy meg lett beszélve, hogy mik a kapcsolat keretei, te vagy az, aki nem tartotta be őket, te vagy az, aki miatt rosszul érzed magad!

Első feladat tehát az lenne, hogy vállald a felelősséget, és ne kend másra!

Ha akarsz kefélni, akkor maradj vele, szerintem teljesen jó dolog a szexkapcsolat, őszintén kiállok mellette.

De ha amúgy komoly párkapcsolatot szeretnél, akkor itt az ideje kicsit jobban nyitni az új emberek felé, ismerkedni stb, időqsok idő mire találkozik az ember valakivel... aztán majd lesz valahogy, és addig is megtarthatod a dugópajtidat, teljesen jó dolog! :)

És a lényeg: önmagad felépítése. Senkinek sem leszel vonzó, amíg nem vagy kibékülve önmagaddal. Mindenképp érdemes tanulni a szükségletekről-érzésekről, érzelmi ontelligenciáról, játszmáról, asszertív kommunikációról, belső kommunikációról. Nekem sokat segítettek.

2017. máj. 2. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

>Arra is gondoltam, hogy komolyan és őszintén kéne egymással megbeszélni és rendezni a dolgokat. Ez jó ötlet?

Te most szopatsz minket? Az a kérdés, hogy jó ötlet-e komolyan megbeszélni és rendezni a dolgokat? Ez nem magától értetődő?

Vagy hogyan kell ezt érteni? Eddig már kipróbáltad a folyamatos hisztizést, a féltékenykedést, a passzív-agresszivitást, a sértődést, a balhézást, a szerelmi kötést, a fekete meg a fehér mágiát, csak nem jött be, és ezért most talán kipróbálnád az őszinte beszédet is? :D

Viccet félretéve: igen, érdemes megpróbálni az őszinte beszédet, hogy rendezzétek a dolgokat. Tulajdonképpen ezt kéne tenni minden probléma esetén, és valójában ezen kéne egy kapcsolatnak alapulnia. De figyelmeztetlek, hogy minél később "kezditek" ezt, annál nehezebb.

A pszichológus szerintem jó ötlet, ha már fizikai tünetei is vannak a lelki dolgoknak, érdemes segítséget kérni.

2017. máj. 2. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!