Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszonyul ilyen sok fiatal férfi ennyire betegesen a női nemhez?
Főleg olyanokra gondolok, akik nem túl sikeresek a csajozás terén. Nagyon durva dolgokat olvasni itt is, Facebookon is, Youtube videók kommentszekciójában is (például szépségkirálynőválasztásos bejegyzések/videók alatt), vagy bárhol máshol a neten.
Mitől ez a sok frusztráció és gyűlölet? Hogy jutnak el eddig a férfiak?
Nem feltétlenül gyűlölködnek a nők,de az a baj igazuk van a mai palik olyan szinten életből felmentettek,hogy siralmas.
Borzalom ami megy,én is látom férfiként,elképesztő,csodálkozom,hogy egyáltalán a farkát le tudja rázni a WC-n komolyan mondom.
Hiányoznak az alapvető férfi jegyek:
- Céltudatosság
- Önállóság
- Karriertervek
- Alkotás
- Védelmező
- Kenyér kereső
El vannak a kis semmibe,30 plusz évesen szobát bérelni ez őszintén mi?
Vagy otthon dögleni semmi programot szervezni semmi kreativitás,se egy cél.
Komolyabn ezt látom,hogy kevés férfi társamnak vannak céljai ellenben kifogás meg a rinyálás na az megy dögivel.
Nem akarok bántani senkit de ideje lenne tököt növeszteni.
Kezdésnek ezeket javaslom elolvasni:
- [link]
- [link]
- [link]
Ezeket kötelezővé tenném nagyon sürgősen.
#30 pont ez a fajta passzív-agresszív viselkedés és hárítás/vádaskodás ami nem fog előbbre vinni.
"Mellesleg úgy tudom, a nők választanak a párkapcsolatokban, ők azok, akik döntenek, nem a férfi. Így van? Bizony így. Akkor a balhét is ők viszik el, ez ilyen egyszerű."
Milyen balhét?? Nem a nők balhéznak, hanem a frusztrált kusfiúk akik alanyi jogon nőt követelnek.
A nőknek férfi kell. FÉRFI, nem hisztis fiú.
Fogadd meg #30 ajánlását.
"Ja, mellesleg Magyarországon rohamosan csökken a párkapcsolatok, házasságok száma. Szerintem ennyit arról, hogy a kopaszodó fogatlan szegény pasasnak is mindig jut nő..."
Mivel már a 90-es évek közepétől kezdve több volt a házasság nélkül, élettársi kapcsolatban együtt élő (sőt, úgy gyereket vállaló) párok száma, mint a házasoké. Úgyhogy ez a méretes csúsztatás most nagyon nem jött be. Ennyire hülyének nézel itt mindenkit?
Párra találás nemcsak a külsőtől függ, hanem jó szociális készségtől. Ne mondogassátok már h nem kell vonzalom, brr anélkül nem megy hiába beszélgetsz vele jókat.
Jó az is túlzás mikor minden négyzetmétert lecentiz egy nőn, pfff
"#30 pont ez a fajta passzív-agresszív viselkedés és hárítás/vádaskodás ami nem fog előbbre vinni."
Én nem is keresek kapcsolatot, bő 10+ éven át szarakodtam a dologgal, és visszanézve egyáltalán nem ért annyit az egész, amennyit kínlódni kellett vele. Mióta szingli vagyok, óriási előrelépéseket értem el minden területen. Ha pedig a vádak igazak, a vádaskodásnak helye van.
"Milyen balhét?? Nem a nők balhéznak, hanem a frusztrált kusfiúk akik alanyi jogon nőt követelnek."
Azt a "balhét", hogy őket hibáztatják. Ők vannak döntési pozícióban, tehát a döntésükért őket okolni teljesen megalapozott.
Ha holnaptól a Viktátor 5000 forint különadót vet ki minden gépkocsira családon belül, te kit fogsz okolni? Az Érmelléki Kuglófembert?
"Mivel már a 90-es évek közepétől kezdve több volt a házasság nélkül, élettársi kapcsolatban együtt élő (sőt, úgy gyereket vállaló) párok száma, mint a házasoké. Úgyhogy ez a méretes csúsztatás most nagyon nem jött be."
Pajtikám, a párkapcsolatok száma MINDEN tekintetben csökken Magyarországon már jó ideje. Ideértendőek az élettársi kapcsolatok is. Ez társadalmi tény. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod.
"Ennyire hülyének nézel itt mindenkit?"
Nem,csak téged. Joggal.
Ja, és lepontozni én is tudok, rögvest be is mutatom.
#36, itt most az átlagot kell venni, nem a pozitív-negatív szélsőségeket.
#37, valóban, mert érved eddig 1 darab se volt. Személyes kétely és közvélekedésre hivatkozás annál több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!