Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 évesen ha az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen ha az embernek nincs párkapcsolata, semmi testiség akkor attól lehet az ember frusztrált vagy másban kell keresni a problémát? 23/F

Figyelt kérdés

2018. szept. 7. 19:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk megvan az esélye hogy máskor is kiül oda a fűbe.
2018. szept. 7. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem ez elég ok a frusztrációra. Én is hasonló cipőben járok, csak én lány vagyok.
2018. szept. 7. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon. Ilyenkor egy kitörésre váró vulkán alatt vagy, az egész tested feszült. Türelmetlené válsz, sorbanállás olyan, mintha az idődet vesztegetnéd. Este nem tudsz aludni, forgolódsz, és csak álmodozol.

Ha ez még lelkiséggel is párosul, nem csak szexre vágysz, hanem érzelmekre is, akkor az egész tested ég, mintha főznének egy fazékban, szinte szétrobbansz, szétfeszít az a sóvárgás, hogy megoszd a szíved egy másik nővel.

A сивед és a фанкад

2018. szept. 7. 21:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor ráb*sztam:D Válogatós is vagyok ráadásul. Kevés az olyan lány akinél nagyjából minden összejön és nincs barátja. Szóval marad az hogy utcán is ismerkedek.
2018. szept. 7. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:

"Bánom hogy nem mentem oda."

Hat legkozelebb odamesz. :) Meg rengeteg lehetoseged van. Deritsd fel h a lakohelyeden, konnyen megkozelitheto varosokban hol szoktak a fiatalok csoportosulni. Ha meg egyetemista vagy akkor nagyon konnyu dolgod van: elmesz az osszes sulis esemenyre. Az egyetemek kozottire is, pl. az orvosi egyetemre jaroknak ott van a Medikus Kupa. Vannak szakkollegiumi talalkozok, Dunai Regatta, BME napok, stb, stb. Leulsz a facebookhoz, mindent visszaigazolsz es elmesz.

A maganyos lanyoknak is mindig azt javaslom, h menjenek el ezekre a helyekre es tegyek magukat megkolithetove. Aki a baratnoje mellett vihoraszva setal az is szenved a maganytol, csak nem ugy fog kimenni az utcara, mint aki citromba harapott, hanem probal vonzo lenni. Tok jo ido van, legyel sokat a szabadban es tegyel meg dolgokat, amiket korabban nem mertel. :)

2018. szept. 8. 15:18
 16/18 A kérdező kommentje:
BME napokra fogok menni :)
2018. szept. 8. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Szuper, pesti vagy. :D Akkor menj elte lagymanyosi napokra is, meg feneketlen tohoz (ott szent istvanosok vannak, sok a lany). Telen a lanyosabb karok jeges estjere is benezhetsz. Emlekszem amikor meg szingli voltam es egy baratnommel elmentunk a bme jeges estjere akkor nagyon orultunk volna, ha ket helyes srac odajott volna hozzank. Igazabol oda is jott ketto, de kulfoldiek voltak es az egyik meleg... :/ Nem ereztuk nyomorultul magunkat, aaaaa nem. :D
2018. szept. 8. 20:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Pest mellett lakok igen:) Köszi, felírom ezeket a programokat. Az a helyzet hogy szinte vadászni kell az olyan lányra aki csinos, normális és nincs barátja. Elég érzelmes vagyok és szükségem lenne valakire akinek átadhatom a szeretetemet. Próbálom lekötni magamat de a magány mindig ott motoszkál. Balaton partján próbáltam közeledni két lányhoz, szerintem sokat készültem az akcióra és izgulós vagyok szóval érezhették sajnos. Nincs nagy tapasztalatom még kezdeményezés terén. Pizzázni hívtam őket (ami utólag is bolondság, hisz lehettem volna bunkó is így erre nem lehet okét mondani). Azt kamuzták hogy már álmosak de ott voltak még 1 óra múlva is. Ezután már nem volt kedvem odamenni több lányhoz, igaz nem is volt több szimpatikus. Leültem, oda jött egy német srác beszélgetni majd kiderült hogy meleg és örömökben szeretne részesíteni. Ezután végképp elment a kedvem:D
2018. szept. 9. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!