Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi beteg ember itt?
1-2 honapja olvasgatom foleg ezt a temakort, es szamomra hihetetlen, milyen stilusban es miket ir itt a kommentelok 60-70%-a.
Ha nem ertenek egyet valakivel, rogton jon a szemelyeskedes, kitalaciogyartas, hogy valamivel hatha megsertheti a masikat. Ha valakinek nem tetszik az allaspopntja, akkor o rogton egy "tanulatlan paraszt, aki biztos csak komuveskent dolgozik". Ha valaki elegedett magaval valamiben, azt is rogton le kell huzni, peldaul ha valaki sportos es erre buszke, akkor jonnek a "ferfiak nem jatszanak csontokkal, ok a telt noket szeretik es te csak feltekeny vagy" duma a nagyobb darab holgyektol. Ha sikeres vagy a munkadban es ezt valahol megemlited, akkor rogton jon a lehuzas, hogy biztos "simlis csalo vagy". Ha boldog kapcsolatban vagy egy nalad jobban kinezo emberrel akkor "biztos meg fog csalni es amugy csak a penzedert van veled".
Sorolhatnam ezt oldalokon keresztul, hogyan probaljak itt egyesek tamadni masok eletet, 0 belelatas nelkul es szidalmazni, meg akkor is, ha o teged nem szidott, nem bantot.
En probaltam parszor intelligensen vitazni kommentekben, de egyszeruen mindig ovonaluli valaszokat kaptam vissza, ami nem is valasz, inkabb frocsoges.
Az emberek idejarnak kionteni a frusztraltsagukat es komplexusaikat? Ergo, ha nekik nem jon ossze egy no peldaul, akkor itt probalja foldbedongolni azt, akinek igen? Vagy eppen magukat a noket? Ennyire irigyek a magyar emberek? En tenyleg nem ertem.
amugy igen, ez a legovonalulibb. en is irtam mar sajat peldamrol, megmutatva gyengebb pontokat magambol, hogy valakin segitsek. erre egyik fulen be, masikon ki es megragadva az alkalmat, hogy megosztottam valamit magamrol, szapulni kezd. ki erti ezt. :D
de ez olyan szomoru, ahelyett, hogy valamit tennenek a sajat eletukert, probalnak masokat lehuzni.
ha en pl formasodni akarok, akkor nem felmegyek fitnesz forumokra es irogatom minden sportos ember ala, hogy "gebe", hanem olvasok etrendrol es edzesmodokrol. nincs ebben semmi logika.
"Az emberek idejarnak kionteni a frusztraltsagukat es komplexusaikat?"
Sokan közülünk igen.
Ilyen "megmondó" világban élünk. De mivel ezt nem tehetik meg a munkahelyen, a családban, az utcán, a baráti társaságban stb. megteszik itt, és kielégültséget okoz,hogy jól odamondja.
Meggyőződésem,hogy nagyon sokan teljesen másképp" cselekednek mint ahogy itt osztják az észt bölcsen, kiforgatva a másik szavait, hozzátéve, túlragozva, lehúzva.
Oh igen. Hanyszor forgattak ki a szavaimat, adtak hozza, keszitettek pszichoanalizist egy komment alapjan. :D
Azzal is egyetertek, hogy ezek az emberek valoszinuleg el vannak nyomva a valoeletben, es itt konnyen hangot adhatnak a velemenyuknek, agressziv formaban.
Ha kimész az utcára, ott még a cselekvésüket is látod sok embernek, itt meg "csak" a gondolatait, irományait.
Szóval sehol sincs semmi jó dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!