Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőttként egy 3-4 hónapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként egy 3-4 hónapos kapcsolatban hol tartanál már? Csak én érzem kevésnek azt ahol tartunk?

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, hogy pl összeköltözés mennyire merülne fel? Vagy milyen más "lépcsőfoknál" "szoktak", vagy szeretnél tartani?
2018. szept. 7. 18:50
1 2
 11/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
53%

Szerintem minimum egy-másfél év, hogy összebútorozzunk, ennyi idő kell, hogy összecsiszolódjunk, s dönteni tudjunk arról, hogy érdemes-e egy levegőt szívnunk.

Nem is igazán értem azokat az embereket, akik 2-3 hét alatt közös fészekbe költöznek, aztán később meg kígyót-békát hordanak össze egymásra. Nem is mennék bele, hogy alig pár hét/hónap elteltével bárki is hozzám költözzön.

2018. szept. 7. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt párommal 20-as éveink közepén 6 hónap után költöztünk össze, és 7 évig éltünk együtt. A férjemmel 30 fölött ismerkedtünk meg, 3 hónap után összeköltöztünk, 8 éve vagyunk együtt.
2018. szept. 7. 21:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ezek nálam nem kőbe vésett dolgok. Mi pl. 8 hónap után költöztünk össze, exemmel 3 hónap után.
2018. szept. 8. 03:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Felnőttként minek másfél évet várni a költözéssel? Max ha az egyiknek gyereke is van.

Mi 3 hét után költöztünk össze, azóta is együtt vagyunk (15 éve).

2018. szept. 8. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak: van aki szeretné megismerni a másikat. 3 hét alatt nem lehet egy embert kiismerni, megismerni. Összeköltözni pedig nem egy vadidegennel fog senki szerintem.
2018. szept. 8. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!