Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel ildomos ráhajtani a nőre?
Hát az szerintem attól függ mennyire viselte meg a szakítás lelkileg. Mert ha nagyon akkor jobban teszed ha vársz amíg kiheveri. Mert van olyan tapasztalat, hogy aki ilyen új kapcsolatra még nem készen álló valakivel kezdett az nem maradt vele sokáig. Bár biztos van kivétel de legtöbbször mire kitisztul az elme és le zárja a múltat abba a múltba belekerül az idő előtt érkezett új társ is.
Ha viszont már azelőtt volt szimpátia, esetleg vonzódás és a régi kapcsolatból felszabadulva jött ki a csaj akkor akár rögtön is sikered lehet.
Attól függ. Volt olyan kapcsolatom, ahol szakítás tán 1 héttel már simán kész voltam összejönni mással, meg volt olyan, hogy másfél évig ránézni se bírtam senkire.
Mondjuk "ráhajtani" szerintem semmikor se ildomos, inkább csak elevenítsd fel a kapcsolatot, és puhatolózz finoman, hogy hogy érzi magát, mennyire viselte meg.
Szerintem ne félj most lelki szemetes lenni, ez később megtérülhet.
Hallgasd meg, engedd, hogy kitárulkozzon előtted, és érd el, hogy örömmel várja a veled való találkozásokat. És közben figyeld, mikor lenne készen egy új kapcsolatra. Ha túl hamar lépsz, akkor végleg elrontasz mindent, ha túl soká vársz, van esély, hogy mással összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!