Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora az ideális magasságkülönbség fiú és lány között?
Figyelt kérdés
Ami külső szemlélő számára nem néz furcsán?2018. szept. 7. 08:33
12/18 anonim válasza:
Ez hülyeség... A párom és köztem 30 centi a különbség még sem zavarja se őt se engem. Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak.
13/18 anonim válasza:
Na pont ilyen és hasonlón dedós koromban gondolkodtan, hogy milyen magas legyen akivel majd látnak engem. Azóta meg felnőtten és olyannal vagyok aki tetszik és szeretem.
14/18 anonim válasza:
*javitok -
gondolkodtam, felnőttem..
15/18 anonim válasza:
Drága könnyen triggerelődő alacsony pasik! A kérdés az volt, hogy mi az IDEÁLIS különbség. Minden nőnek jól esik ha nagyobb nála a férfi, biztonságérzetet ad.
De attól, mert valakinek az az ideálja, hogy magasabb legyen 10-30 centivel, az nem azt jelenti, hogy csak olyannal akar összejönni.
16/18 anonim válasza:
#15 te nem tudsz olvasni vagy csak szeretsz kötekedni?
a 14 db válasz közül mégis melyik volt "könnyen triggerelhető alacsony pasi"??
Mert egy ilyet sem láttam (ritka és pozitív kivétel, mondjuk :D)
Úgy tűnik inkább, hogy neked van valami problémád...
17/18 anonim válasza:
#16 Ha megnézed, a válaszolók akik leírták az ideáljukak, mind le lettek pontozva.
18/18 anonim válasza:
Köztem és a barátom között 40 cm van,minket nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!