Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Vettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Vettem egy tàbla marcipànos csokit, mert megkìvàntam, ès otthon mutattam a pàromnak, hogy ha kèr belőle egyen. Màsnap este làtom a tàskàjàban azt a csokit, ès szòvà tettem.

Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy mièrt tette el az egèsz tàblàval amit èn nekünk vettem. Erre ő teljesen megsèrtődött ès kidobta a csokit a tàskàjàbòl. Mondtam neki ,vigye el a felèt, hiszen èn azt azèrt vettem, mert szeretnèk enni belőle, ès nem csak neki. De ő ùgy megsèrtődött, hogy bevonult a szobàba ès elköszönès nèlkül lefeküdt aludni.
2018. szept. 7. 00:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%

Itt olvasgatva, kezdem érteni, miért hosszú a kapcsolatunk.

Veszek csokit, alapból kettőt, hátha kell a páromnak is, bár nincs a csokiért oda. Vagy mint előttem irta valaki, megette a szendvicsét. Készitünk kaját, alap, hogy a másikra is gondolunk, kérdezzük, kér? Valamelyikünk bármiből megeszi az utolsót, egészségére, nincs hiszti, hogy enyém, mint az oviba.

2018. szept. 7. 06:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Kérdezö mennyi idösek vagytok?
2018. szept. 7. 07:03
 13/22 Bence_ ***** válasza:
37%

Mindenkinek igaza van!

Tök 8 kinek milye van, te szeretsz egy olyan emberrel lenni aki így kezeli, oldja meg a dolgokat?

2018. szept. 7. 07:30
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
Hm, megkívántam a marcipános csokit *-*
2018. szept. 7. 08:47
 15/22 anonim ***** válasza:
21%
Nekem első olvasatra az ugrott be rögtön, hogy valakinek vitte volna azt a csokit. De valamiért nem adta, vagy nem tudta odaadni. Az, hogy lebukott, már sok volt neki, ezért borult ki ennyire.
2018. szept. 7. 08:48
 16/22 anonim ***** válasza:
21%
Vagy másnak vitte volna...
2018. szept. 7. 08:50
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Taplóság. Az elv a lényeg, hogy azt kettőtöknek vetted és te nagyon szereted, neked meg nem akart adni. Amúgy legalább kérdezte volna meg, hogy elviheti-e az egészet.

Párom pl. nem magyon szereti az édességeket, de mindig megkérdezem, ha vesz nekem, hogy kér-e, mert szerintem ez így működik.

2018. szept. 7. 10:12
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
Tudod, TV Maci, fogmosás, öblögetünk, kiköpni, aztán irány, pizsamahúzás, alvás...
2018. szept. 7. 11:55
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem kellett volna ezen kiakadnod, velem is volt már, hogy elvittem magammal valamit, mert siettem, gyorsan bedobtam a táskába, hogy egyek belőle egy keveset, de nem akartam megenni az egészet és vissza is raktam a helyére, amint hazaértem. Szerintem ilyen bárkivel előfordul néha, bármilyen rossz szándék nélkül.
2018. szept. 7. 22:09
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

"Veszek csokit, alapból kettőt, hátha kell a páromnak is, bár nincs a csokiért oda. Vagy mint előttem irta valaki, megette a szendvicsét. Készitünk kaját, alap, hogy a másikra is gondolunk, kérdezzük, kér? Valamelyikünk bármiből megeszi az utolsót, egészségére, nincs hiszti, hogy enyém, mint az oviba."

Nálunk ugyanígy van, és 25 éve működik:)

Nem értem, miért pontoztak le Téged amúgy.

A másik (szendvicses sztori, amit írt itt valaki), eleve nem eszünk külön, mint a kutyák. Nálunk olyan nincs, hogy kimegyek a konyhába kajálni, mert éhes vagyok, mindig együtt eszünk.

2018. szept. 8. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!