Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak miért nehezebb az életük párkapcsolat terén?
Ez így igaz, az egyedüllét szerintem is jobb. Abszolút nem állok ki a párkapcsolatok mellett, én kimondottan ellene vagyok! Én szoktam tanácsolni mindig a Kérdezőknek, hogy felejtsék el az egész párkapcsolati baromkodást, mert az égvilágon semmi haszna. Mondhatni, még szívességet is teszek nektek. Nincs mit.
Minden férfiban van hiba, tökéletes ember nincs. Az egyik alkoholista, a másik lusta, a harmadik ilyen, a negyedik olyan...én se vagyok tökéletes, semmi olyan értékem nincs, amit bármelyik nő vonzónak találhatna, ráadásul súlyos beteg is vagyok. Viszont ugyanennyi negatív tulajdonságot a nőkre is ki lehet gyűjteni. Az első pénzvadász, a másik felszínes, a harmadik lusta, a negyedik ilyen, az ötödik olyan...rengeteg negatív tulajdonság nem nemhez kötött. Egy átlagnőnek viszont még így is van bőven kiből válogatnia. Egy átlagférfinak nincs. Ha még pluszba elvárásokat is támaszt, hogy a nő ne legyen mondjuk felszínes, vagy kövér, akkor meg aztán garantált, hogy egyedül marad.
Ezzel van a baj, a kettős mércével.
Nagyon kevés a normális értékrendű nő, és rájuk orbitális nagy a kereslet, erre utaltam. Ilyen nő közelébe reálisan 4200 környékén kerülhetnék. Egyébként Magyarországon rohamosan csökken a párkapcsolatok, házasságok száma 2010 óta...nem lep meg...
31: mi a jó abban, hogy bőven van kiből válogatni, mert 10 alkoholista, agresszív, munkanélküli zaklat azzal, hogy egyszer szívesen lekúrna?
Te is írod: a normális ember, inkl. normàlis férfi egyre kevesebb.
Az lehet még vita tárgya, hogy mennyire normális az a férfi, aki a kedves, hűseges, hàzias, kicsit dundi nő helyett összeáll egy pénzéhes, ostoba ribivel, akin jól áll a tanga, ezért eltűri, hogy pokollà teszi az életét.
#32, a társkeresőn azért messze nem csak alkoholisták, aggresszívak és munkanélküliek vannak. Főleg mióta minden társkereső fizetős lett
Nőként van mondjuk 200 jelentkező, ennyiből 50 valószínűleg, 20 pedig biztosan normális. Énszerintem bőven van kiből válogatni még így is.
Férfiként van 0 jelentkező az adott férfira, ráadásul a női regisztrációknak egy jó része kamureg, troll, vagy üzemeltetői bot. Összehasonlíthatatlanul jobb helyzetben vagytok.
Egyszerűen nem teheti meg, hogy nem áll össze a kedves, házias, kicsit dundi nővelm ha talál ilyet - kivéve persze, ha nem akar párkapcsolatot, ahogy én se.
Ha mindenképpen akar valakit maga mellé, de nincs egy normális se, akkor nincs más választása, virítja az anyagiakat vagy a jó külsőt, és így szerez barátnőt. Nem véletlen szoktam lebeszélni erről mindenkit.
ma 11:18
Ohhhhh persze olyat még nem láttunk hogy egy nőnek csak szexre kell pasi és nem akar komoly kapcsolatot..Ja persze nekik ezt szabad mert ugye Nők.
Hülye.. Milyen igényekről beszélsz? Az az igény hogy sok pénze legyen...várjunk válasszuk ketté. Külső / Belső
A belső általában hamarabb osszejon. Azt megmutatjuk. Tettekkel szavakkal. Mi marad hátra? Vagy csontváz,vagy kigyurt. Igen...minek adjunk alább? Milliárdost akarok...minek adjak alább?... Meg egyenként is, a külső az alap,a belső legyen átlagos semmilyen,a pénz meg nem azért kell hogy az alap dolgokat megteremtse az ember,hanem a luxus miatt...100 millió Ft ért hamarabb szp le egy nő...egyből...És akkor hol a tartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!