Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak miért nehezebb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak miért nehezebb az életük párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés
Egy férfi el van könyvelve alapból szexmániasnak. Mert neki csak az kell és lelki törődésre emelett nincs szüksége.
2018. szept. 1. 10:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
14%

#18 nem minden, ezt csak ti, femi***** vetítitek ki, mint ahogy az állítólagos nőgyűlöletet, és ez a logikus magyarázat is, hogy miért akarunk még is nőt: Mert nincs nőgyűlölet.

De a ti gyűlölettel, és hazugsággal teli kis agyacskátokban a logika már nem működik, csak az ellenvélemények lepontozása, és tietek felpontozása.

De ne vegyétek magatokra kérlek. Te és a hozzád hasonlók nem nők, még csak nem is a vertebrata törzsbe tartoztok,így nem is rólatok van szó ;)

2018. szept. 1. 14:24
 22/35 anonim ***** válasza:
82%
Pont példája vagy annak, akit leírtam, és még észre sem veszed, na meg ez a gáz :D
2018. szept. 1. 14:43
 23/35 anonim ***** válasza:
13%

Az #5 válaszadónak van igaza, zöld pacsit kapott! Önmagában a személyiség az semmit nem ér egy férfinál. Az intelligencia szintén nem. Érdemes megfigyelni, hogyha a pasas elég jóképű vagy pénzes, akkor még a megcsalás is el van nézve neki, vagy ha üti-veri a nőt, és nyilvánosan megalázza...ez ma Magyarország.

#18, a homoszexualitás az nemi beállítottság, és nem választás kérdése. Köszönjük, Emese.

Amúgy meg ha nőgyűlölők lennénk, miért keresnénk barátnőt? Egyik szavad üti a másikat...

2018. szept. 1. 15:01
 24/35 anonim ***** válasza:
77%
Én is ezt kérdezem, de ti magatok sem tudjátok. Csak hisztiztek , fröcsögtök, kollektíven utáljátok nem csak a nőket, hanem azokat a férfiakat is, akiknek van párjuk, és hamis okokat hoztok fel (jajj a pénz, jajj mert a kocsi, jajj ez megaz). Holott köszönik szépen a nők, van saját keresetük, van saját pénzük, nincs szükségük a tiétekre, csak persze könnyebb erre fogni, hogy "mer a nők így meg úgy". Ti biztos nem tehettek róla, áh dehogy. Csak a nők.
2018. szept. 1. 15:05
 25/35 anonim ***** válasza:
8%

#24, ebből is látszik, hogy nem vagyunk nőgyűlölők. Ha azok lennénk, miért akarnánk párkapcsolatot? Biztos mazochisták is vagyunk mellé, imádjuk ha utálatunk tárgya a közelünkben van...

Én speciel ezt tapasztaltam mindenütt, hogy ha van sok pénz, vagy jó külső, akkor a pasas lehet bármekkora szemétláda, akkor is kelleni fog a nőknek. Egy jóképű és pénzes pasasnál maguk a nők kezdeményeznek, egy átlagpasas pedig megírhat 1000 levelet is társkeresőn, szökőévente egyszer jó, ha jön egy válasz. Jelenleg itt tartunk, csak ezt valamelyik félnek nagyon nem esik jól beismerni...

2018. szept. 1. 15:20
 26/35 anonim ***** válasza:
96%

Akkor lépsz tovább, ennyi. Csak nektek téveszmétek ez a napi 1000 levél, meg fürtökben lógó férfiak. Vagy arra gondoltok, amikor dudáltok a kocsiból, vagy odaordítotok, esetleg egy vén fószer cuppogva nyalogatja a száját, ha meglát egy nőt? Az tényleg előfordul.

A nőnek joga van visszautasítani a közeledés, neked meg jogod van szabadon megválasztani, hogy kihez mész oda. De míg ti elvárjátok, hogy a nők engedjenek az elvárásaikból pusztán azért, mert csak, addig ti úgy vagytok, hogy csak a legjobban kinéző, legnépszerűbb lány kell nektek, mert ti sem vagytok hajlandóak leadni az igényekből. Csak ez a férfiaknál természetesen, addig a nők meg szégyelljék magukat, hogy nekik tetsző férfiakkal akarnak ismerkedni.

Úgyhogy már ne is haragudj meg, de egy kapcsolathoz ketten kelletek.

2018. szept. 1. 15:46
 27/35 anonim ***** válasza:
35%

#26, minden társkeresőn bődületes nagy a férfitöbblet. Mindegyiken. Átlagpasasként ott te nem rúgsz labdába, főleg mióta az extrovertált kúrógépek ezeket is elárasztották, és szexpartner-keresőnek használják.

Ha nem így lenne, nem ezt mondanám. 33 vagyok, sajnos megéltem már épp eleget.

Direkt nem az utcán leszólogatós meg füttyőgös proli paraszt rétegre gondoltam, ők igazából nem is párkeresési célzattal csinálják, hanem hogy idegesítsék a nőket. Mégis mit várnak, hogy egy beszólogatás után a csaj ott helyben lecuclizza őket?

Nem várjuk el egy nőtől se, hogy engedjen az elvárásaiból, én speciel már nagyon rég nem keresek társat, mert semmi értelme az egésznek. Az a felfogás nem tetszik, hogy itt mindig a férfinak kell engednie meg lejjebb adnia, csak azért, mert a nők visszaélhetnek a monopolhelyzetükkel. Ha nem néz ki jól, akkor esélyt se kap a nőknél, szóval nem igaz az, hogy a belső ilyen meg olyan fontos.

2018. szept. 1. 15:51
 28/35 anonim ***** válasza:
85%

De nem érted, hogy mit magyarázok?

Ha van egy elképzelésed, hogy milyen párt akarsz magadnak (és most ne a teljesíthetlen elvárásokat vegyük alapul), akkor minek adnál alább? Pont ez az, hogy senkinek nem kell alább adni, mert a nőnek meg a férfinak is megvannak a természetes igényei. Ha ezek az igények találkoznak, akkor ott a párkapcsolat, ha nem, akkor tovább kell lépni, nem azon puffogni, hogy hajj a kocsi, biztos a pénz miatt, meg hasonló elmés dolgok, amiket itt leírnak okként.

A társkeresőhöz meg annyit, hogy amikor fentvoltam, akkor a belépésemtől számított 3 másodpercen belül legalább 25 férfi írt chaten meg üzenetet. És minél többet tartózkodtam ott, annál többen írtak. Szerinted 2-3 embernél többel lehet érdemi kommunikációt fenttartani? Ha lehet is, biztos nem tudnál 30 felé beszélgetni. Én próbáltam visszaírni, akinek csak tudtam, de aki a 25. volt a sorban, megunta míg odaértem hozzá és általában büdös r*b@nc felkiáltással otthagyta a chatet. Hát ennyi a történet.

2018. szept. 1. 15:59
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

#28, én értem mire gondolsz, de ez az út nem vezet sehová.

Van elképzelésed, jól van. És ki garantálja, hogy teljesülni is fog? Minél több az elvárásod, annál nehezebben fogsz találni olyat, aki megfelelne nekik. És hát senki sem él örökké...te sem, én sem. Ha az elképzelt ideál csak nem akar megérkezni, akkor két lehetőség van: vagy beéred mással, vagy egyedül maradsz (én az utóbbit szoktam javasolni, igaz, nekem semennyi igényem nincs párkapcsolatra, szóval mondhatod, hogy könnyen pofázok).

Azzal se lenne gond, hogy vannak pénzvadász meg felszínes nők. Az "átkozsban" is voltak, nyilván, akkoriban viszont kiközösítették őket, kinevették, és ha tehették, seggbe is rúgták. Mára viszont ez lett az etalon, 10-ből minimum 7 lánynak ilyen kifacsart az értékrendje. Az a nagyon kevés normális, aki van, húszévesen már gyűrűs menyasszony, és kilométeres a sor náluk, pontosan ezért. Mi történik? A pénzvadászok, felszínes nők maradnak szinglik, akik ugye pont ezért nem kellenek a normális férfiaknak...gyakorlatilag eszi-nem eszi,nem kap mást...

Tudom, hogy milyen a társkereső, nem is azt mondtam, hogy feltétlen ott ismerkedj. Azért hoztam fel a társkeresőt, mert, ahogy a példád is mutatja, egy nőnek összehasonlíthatatlanul könnyebb ott ismerkedni, mint egy férfinak. Lehet hogy csak 2-3 ember aki normális, de az pontosan 2-3-mal több, mint amennyi nőt a férfi talál.

2018. szept. 1. 16:13
 30/35 anonim ***** válasza:
85%

De ha nem akarom beérni egy alkoholistával, vagy olyannal aki tanyát akar élni, vagy olyannal aki egy lusta here, akkor nem érem be, és ennél az együttlét is jobb, mint egy olyan kapcsolatba hazajárni, aminek minden pillanatát gyűlölöd. Az megint más, hogy szeretném, ha mondjuk ugyanaz lenne a kedvenc külföldi országunk, és jó lenne, ha együtt mehetnénk el oda, de azért nem dobnám ki, mert ő oda nem akar menni. Érted?

Amúgy meg kapcsolatban egy nő nem lehetne férfi nélkül, szóval ha azt mondod, hogy egy csomó nő párkapcsolatban van, meg eljegyezték, akkor ott van mellettük a párjuk is. Értsd 100 menyasszony= 100 vőlegénnyel. Neked meg marad az összes többi, aki nem menyasszony, ha elengednéd azt a kifogást, hogy aki huszonévesen nincs eljegyezve, az biztos rossz parti.

2018. szept. 1. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!