Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemesebb lenne most már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemesebb lenne most már eljárni prostituáltakhoz, ha még egy alkalmi kapcsolatra sem kellek egy nőnek sem? 25F

Figyelt kérdés
Most már tényleg ott tartok, hogy felesleges a fejlődésbe ennyi időt, energiát, pénzt beleölni meg azon morfondírozni, hogyan szerezzek végre egy barátnőt, mert akármit csinálok, úgyse fogok tetszeni egyetlen nőnek sem. Akkor inkább azt a pénzt, amit edzésre, étkezésre, öltözködésre, testápolásra stb fordítok, odaadom egy prostinak, aki kielégíti szexuális vágyaimat, igényeimet.
2018. aug. 31. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:

Én se élnék olyan társsal, akivel nem illik össze a szexuális étvágyunk. De vagy szakítanék, vagy nyíltan rendezném, nem pedig elárulnám a társam, akit állítólag szeretek és tisztelek.

2018. szept. 3. 12:47
 82/83 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #79 !

Ha valakivel együtt élsz 20 évet, de 2-3 gyerek után lecsökken a "zasszony" libidója, mit tennél? Ha minden téren tökéletes, álmaid nője, de a szex már nem megy? Azért merem kijelenteni, hogy úriemberek voltak, mert nagyra értékeltem azt a figyelmességet, ahogy engem, mint NŐT kezeltek. Valamint olyan szeretettel beszéltek a családjukról, amit nem lehet eljátszani. Hallgattam az áradozásukat a kedves feleségükről, tanácsot adtam mit vegyenek otthonra ajándékba és képeket mutattak a gyerekeikről. Nem minden fekete-fehér.

2018. szept. 3. 13:00
 83/83 anonim ***** válasza:
88%

Ebben az esetben elmennénk orvoshoz, szexuálpszichológushoz. Nekem is volt már, hogy hirtelen lecsökkent a libidóm, nem normális dolog, az orvos rajtam is segített. Ezzel egyidőben magamba néznék, hogy vajon mit teszek én azért, hogy a párom jól érezze magát, kiegyensúlyozott legyen, és vágyjon rám? Nem túl stresszes? Megfelelően közeledek hozzá? Mennyi feladat hárul rá, nincs túlterhelve? Stb.

Tehát első körben megpróbálnám orvosolni a problémát.

Ha nem sikerül, vagy nem vevő rá a másik, akkor még mindig megoldásnak tartom a nyitott kapcsolatot - hiszen valószínűleg a párom se fogyatékos, ő is felfogja ésszel, hogy a szexuális életünk nincsen rendben.

Ha ez sem megoldható, akkor még egyszer utoljára átgondolnám, hogy megfelel-e nekem egy olyan kapcsolat, ahol ennyicske szexualitás van. Ha igen, akkor tartanám magam hozzá, és megoldanám maszturbációval, stb. Ha pedig úgy ítélem, hogy ez nem állapot, ezt így nem lehet, akkor lezárnám a kapcsolatot.

Elhiszem, hogy áradoztak neked, az emberek nagy része kiválóan hazudik, még önmagának is. Lehet, hogy még magukat is meggyőzték, hogy szeretik a feleségüket.

Viszont akinek hazudok, azt egyáltalán nem tisztelem, akit nem tisztelek, azt nem is tudom szeretni, szeretet nélkül pedig egy kalap szt se ér a kapcsolat.

2018. szept. 3. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!