Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemesebb lenne most már eljárni prostituáltakhoz, ha még egy alkalmi kapcsolatra sem kellek egy nőnek sem? 25F
Pl. hogy bazironda. Elég behozhatatlan hàtràny.
+1
Nem olvastam vegig, csak az elso 3 oldalt, de nagy baj van a fejekben, szoval muszaj hozzaszolnom.
Prosti voltam evekig. Rengeteg helyen jartam, rengeteg lanyt ismerek, rengeteg ugyfelem volt.
- Elvetve voltak igazan jokepu, jo humoru, okos ugyfeleim, akikkel elmeny volt az egyutt eltoltott ido, szorakoztatott, de a szexet sosem elveztem igazan.
- A tobbi lany se
- Csak buta, tapasztalatlan, kezdo lanyok vittek at a maganeletbe a kuncsaftot. Egy okos, dorzsolt dolgozos lany ingyen meg ajtot nyitni se hajlando. Aranyszabaly.
- Ugyfeleim kozott voltak szuzek.
- Akik azok is maradtak, inkabb elbeszelgettuk az idot. Ok rajottek, hogy megeri varni "az igazira", en meg megkaptam a penzem. Kecske is, kaposzta is..
- Voltak csalados, jol szitualt, apolt kuncsaftjaim. Abszolut normalis, kedves, intelligens emberek, akikrol sosem gondolnad. Szerettek a feleseguket, de kellett a valtozatossag.
- Olyan hiressegek is "igenybe vettek" akik a mediaban peldas csaladapakent vannak jelen.
Naivitas azt hinni, hogy a tisztesseges ferfiak nem "undoritoak" (valojaban nem neveznem oket annak, csak vannak vagyaik).
Naivitas azt hinni, hogy egy prosti oszinten odavan erted.
Kerdezo: Neked sok sikert, barmilyen dontesre is jutsz! Elvezd az eletet, biztosan megtalalod majd a szamitasaid, ne add fel. Remenytelenul csunya ember nincs!
Ez melyik univerzumban 4per10? Simàn 7.
4per10 inkàbb azok a tipikus mindenen vihogó extrém kövér 70 környéki IQ csajok..
"Voltak csalados, jol szitualt, apolt kuncsaftjaim. Abszolut normalis, kedves, intelligens emberek"
Ez a két mondat üti egymást, ugye tudod? Aki család, feleség mellett kvázni jár, az sok minden, de nem normális, kedves, intelligens ember.
Hát azért utolsó... ha a nő nem kívánja a szexet, max heti 1, vagy havi 1 alkalommal, ne hogy a férfi legyen már a hibás mindig.
Ilyen nő mellett biztos én se élnék cölibátusba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!