Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemesebb lenne most már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemesebb lenne most már eljárni prostituáltakhoz, ha még egy alkalmi kapcsolatra sem kellek egy nőnek sem? 25F

Figyelt kérdés
Most már tényleg ott tartok, hogy felesleges a fejlődésbe ennyi időt, energiát, pénzt beleölni meg azon morfondírozni, hogyan szerezzek végre egy barátnőt, mert akármit csinálok, úgyse fogok tetszeni egyetlen nőnek sem. Akkor inkább azt a pénzt, amit edzésre, étkezésre, öltözködésre, testápolásra stb fordítok, odaadom egy prostinak, aki kielégíti szexuális vágyaimat, igényeimet.
2018. aug. 31. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
De most hiába duzzogsz, oka van annak hogy 25 evésen meg csak egyszeri szexre se kellesz senkinek.
2018. aug. 31. 17:28
 72/83 anonim ***** válasza:
49%

Pl. hogy bazironda. Elég behozhatatlan hàtràny.

2018. aug. 31. 17:39
 73/83 A kérdező kommentje:

+1

2018. aug. 31. 17:42
 74/83 anonim ***** válasza:
Ugyan... menj ki az utcára nézd meg hogy néha milyen embereknek van párja
2018. aug. 31. 17:53
 75/83 anonim ***** válasza:
65%

Nem olvastam vegig, csak az elso 3 oldalt, de nagy baj van a fejekben, szoval muszaj hozzaszolnom.

Prosti voltam evekig. Rengeteg helyen jartam, rengeteg lanyt ismerek, rengeteg ugyfelem volt.

- Elvetve voltak igazan jokepu, jo humoru, okos ugyfeleim, akikkel elmeny volt az egyutt eltoltott ido, szorakoztatott, de a szexet sosem elveztem igazan.

- A tobbi lany se

- Csak buta, tapasztalatlan, kezdo lanyok vittek at a maganeletbe a kuncsaftot. Egy okos, dorzsolt dolgozos lany ingyen meg ajtot nyitni se hajlando. Aranyszabaly.

- Ugyfeleim kozott voltak szuzek.

- Akik azok is maradtak, inkabb elbeszelgettuk az idot. Ok rajottek, hogy megeri varni "az igazira", en meg megkaptam a penzem. Kecske is, kaposzta is..

- Voltak csalados, jol szitualt, apolt kuncsaftjaim. Abszolut normalis, kedves, intelligens emberek, akikrol sosem gondolnad. Szerettek a feleseguket, de kellett a valtozatossag.

- Olyan hiressegek is "igenybe vettek" akik a mediaban peldas csaladapakent vannak jelen.

Naivitas azt hinni, hogy a tisztesseges ferfiak nem "undoritoak" (valojaban nem neveznem oket annak, csak vannak vagyaik).

Naivitas azt hinni, hogy egy prosti oszinten odavan erted.

Kerdezo: Neked sok sikert, barmilyen dontesre is jutsz! Elvezd az eletet, biztosan megtalalod majd a szamitasaid, ne add fel. Remenytelenul csunya ember nincs!

2018. aug. 31. 23:37
 76/83 anonim ***** válasza:
Megint en... idokozben vegigolvastam...Orulok, hogy mar nem dolgozom, mert igy biztos, hogy nem fogok Veled talalkozni, kedves Kerdezo. Habar amugy se ram esne a valasztasod, hiszen hiaba van kedves arcom es szep borom, sajnos tul alacsony vagyok, kicsi a mellem es nagy a fenekem. Igy mar csak 4/10es lehetek, Te meg ennyire le nem adod...:)
2018. aug. 31. 23:50
 77/83 anonim ***** válasza:

Ez melyik univerzumban 4per10? Simàn 7.

4per10 inkàbb azok a tipikus mindenen vihogó extrém kövér 70 környéki IQ csajok..

2018. szept. 1. 00:25
 78/83 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért hiszi ezt mindenki, hogy a topmodellekre vágyom, nekem egy 8as nő nem azt jelenti, hogy nagy a melle, 180 cm magas és kis kerek feneke van...
2018. szept. 1. 07:51
 79/83 anonim ***** válasza:
89%

"Voltak csalados, jol szitualt, apolt kuncsaftjaim. Abszolut normalis, kedves, intelligens emberek"

Ez a két mondat üti egymást, ugye tudod? Aki család, feleség mellett kvázni jár, az sok minden, de nem normális, kedves, intelligens ember.

2018. szept. 3. 10:20
 80/83 anonim ***** válasza:
0%

Hát azért utolsó... ha a nő nem kívánja a szexet, max heti 1, vagy havi 1 alkalommal, ne hogy a férfi legyen már a hibás mindig.

Ilyen nő mellett biztos én se élnék cölibátusba.

2018. szept. 3. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!