Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levágatnátok a hajatokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levágatnátok a hajatokat a férjetek kedvéért?

Figyelt kérdés

Pár hét múlva 1 éves házasok leszünk a párommal. Nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást. A kapcsolatunkban szinte nincs olyan kérdés vagy probléma amit ne tudnánk megbeszélni. Mindössze az a dilemmám van jelenleg, hogy a párom nagyon szeretné, ha levágatnám még rövidebbre a hajamat. Azt mondja, hogy szerinte nagyon jól állna és sokkal praktikusabb is. Esküvőnk előtt megbeszéltük, hogyha összeházasodtunk, akkor fokozatosan rövidebbre fogom vágatni a hajamat. Én ebbe belementem, mert valami változást mindenképp szerettem volna és a rövid haj is régóta vonz. 1 év alatt már többször vágattam a hajamból és egyre rövidebb lett. Most kb fülig ér, de a férjem szerint még egyszer kéne belőle vágatni olyan jó rövid fazonra. Konkrétan elém tolt egy képet a netről, hogy milyen frizurát szeretne nekem. Ez egy ilyen elég rövid, hátul a tarkónál géppel felnyírt frizura. Felül pár centis, oldalt kicsit rövidebb és hátul jól fel van szedve. A férjem kérése, hogy olyanra vágassam és ott álljak meg. Konkrétan azt mondta, hogy annál hosszabb hajat ne nagyon hordjak.

Ki mit csinálna hasonló helyzetben? Volt már valaki ilyen szituációban mint én?

A válaszokat köszönöm előre is!

2018. aug. 30. 04:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
87%

Nem vágatnám le drasztikusan de hátközépig érőből simán csinálnék válligérőt pl.

Nekem ebben a sztoriban az nem tetszik, hogy megmondja, hogy "attól hosszabbat ne hordj" és ha nem tetszik? Egyébként te tudod, mert nekem is mondta a párom, hogy fessem vörösre és csípőből elutasítottam amíg én nem éreztem úgy, hogy illik hozzám és meg akarom csinálni

2018. aug. 30. 07:17
 12/50 anonim ***** válasza:
91%

En hajam en testem en dontesem

Ezekbe nem engedek beleszolast. Max ajanhat valamit amit majd eldontok h tetszik e vagy sem

2018. aug. 30. 07:23
 13/50 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Leér a seggemig, szeretem nagyon, nem vágatnám le.
2018. aug. 30. 07:40
 14/50 anonim ***** válasza:
43%

szerintem is ez az "elcsúfítás" áll a háttérben.

az esküvőn még legyen szép a menya, de utána jöhet a rövid haj - mivel az a legtöbb férfinak nem tetszik, "biztonságos".

kérdező, csak nehogy az legyen, hogy valaki megrázza a lófarkát az urad előtt, az még rohanjon utána!

2018. aug. 30. 08:05
 15/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Egyáltalán nem elcsúfítás a célja a férjemnek. Neki ez tetszik! Ma reggel felhoztam neki a témát és megbeszéltük, hogy ma vagy holnap a kedvére teszek és levágatom olyanra amilyenre Ő gondolta. Nekem a fazon tetszik, csak attól félek, hogy túl rövid lesz. Még az volt a kérése, hogy pár hónapig maradjon nagyon röviden és ha nagyon nagyon nem tetszik, akkor növesszem egy kicsit vissza.

2018. aug. 30. 08:27
 16/50 anonim ***** válasza:
44%
Ő ilyen fétises? Rám is írt többször itt valami nyominger, aki hajra, hajvágásra izgul.
2018. aug. 30. 08:35
 17/50 anonim ***** válasza:
24%
Nem akarja, hogy más rád nézzen. Elég beteges
2018. aug. 30. 08:37
 18/50 anonim ***** válasza:
96%
és amíg csak jártatok, miért nem erőltette ennyire a birkanyírást? te miért nem mentél bele?
2018. aug. 30. 08:54
 19/50 anonim ***** válasza:
18%
ti amúgy vidéken éltek?
2018. aug. 30. 08:55
 20/50 anonim ***** válasza:
89%
Hát kèrdezö akkor tedd azt amit a férjed parancsol... Te jò ég végülis neked kell majd azzal a fejel járnod honapokig... aztan majd rajon h nem all jol mondjuk aztan mar nem fej lesz hanem fúj 😂😂😂 ha azt mondja ugorj a kutba ugorj bele mert ö azt szeretné
2018. aug. 30. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!