Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rá venni a páromat hogy járjon el edzeni vagy sportoljon valamit? Mit tudnék mondani neki úgy hogy ne sértődjön meg?
Figyelt kérdés
Fáradt szokott lenni mert kemény munkát végez de a kollégái meg kondiznak ,én is edzem és csak hétvégenként tudunk találkozni a barátommal így együtt nem megyünk kondizni. (Ezt nem tudom felhozni neki hogy hétvégenként menjünk el együtt)2018. aug. 29. 22:33
1/6 anonim válasza:
Miért nem tudod felhozni neki? :)
32/f
2/6 anonim válasza:
A kemény szex nem mozgatja át eléggé? Vagy arra is lusta? :)
3/6 anonim válasza:
én már rájöttem erre.
sehogy se lehet.
sokszor próbáltam sok nővel elkerültetni edzés és étrend formájában az eltehenesedést és nem lehet.
akinek nem az élete része a sport kiskorától,vagy nem elég fejlett az igényszintje az egészségre azt nem lehet rávenni rendszeres edzésre,valamiféle étrend betartására meg eleve kizárt.
szóval nem megváltoztatni kell,hanem olyat találni aki alapból olyan,mint te.
4/6 anonim válasza:
Ha kemény munkát végez akkor már az is sokat segít ha az étrenden változtat.
A testépítőt is megmondják hogy a helyes étkezés többet hozzá tesz a testépítéshez mint az edzés!
Nézz utána egy testépítő étrendnek és segíts neki az elkészítésében akár!
5/6 anonim válasza:
Ha kemény munkát végez,minek neki még a kondi is?
6/6 anonim válasza:
Sehogy ne mondd neki ha kemény munkát végez.Hagyd pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!