Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdeztem a pasimat hogy miért szeret nem tudot mondani semmit miért?
köszönjük a kérdését.
később visszahívjuk
Mert talán nem is szeret téged. Ilyen egyszerű. Akit szeretünk, azt tudjuk, hogy miért.
De ugye te nem az az önbizalomhiányos kislány vagy, aki minden héten legalább egyszer megkérdezed a pasidtól, hogy miért szeret téged?
Tettekben nem mutatta ki a szeretetét?
Miért kell beszélni a szeretetről? érezni, átadni kell, nem beszélni róla.
A napsütésről sem beszélnek tavasszal az emberek, csak élvezik a meleg sugarát, és gyógyító, felemelő hatását.
Az a jó,ha nem tudja megmondani.
Fogadjunk olvastál valami hülye cikket facen és elkezdted elemezni a pasid,talán még duzzogtál is és veszekedtél,hogy miért nem tud mondani semmit...
Jó módja hazavágni egy kapcsolatot.
Meg tudja mondani, fel tudja sorolni, akkor már régen rossz.
A párkapcsolat nem egy autó, ezt tudja, ez és ez van benne, ezért nekem jó.
Én sem, tudom megmondani, miért is szeretem a párom, de őt nem is érdekli. Elég neki hogy tudja, érzi.
Nálunk ilyen kérdésre az a válasz, hogy azért mert olyan becsületes vagy😂Tovább nem is szoktam kérni az erenyeim felsorolasat inkább ne mondjon semmit.
Sokkal fontosabb, érezteti e hogy szeret mondjuk tettekkel,mert az bizonyíték.Szepeket mondani bárki tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!