Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetnék el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetnék el egy férfit, akit szeretek, de nem lehetünk együtt? Itt sírok most is. Csak egy pár kedves szóra volna szükségem.

Figyelt kérdés

Tanulnom kéne ehelyett itt bőgök...:(

Nem normális hogy majdnem egy év telt el és nem birom elfelejteni...:(

2010. jún. 21. 17:17
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

felhivni nem merem mert azt gondolná futok utána

utolsó válaszolónak is igaza van,eszemmel tudom ezt. Pont ezért lett vége.Csak marhára nehéz kihevernem...

2010. jún. 21. 18:09
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy fél év után a hiányod lenne az ok,hogy keresett.Inkább valami bibi volt megint otthon,és kellett volna egy kis szórakozás.Ne hari,hogy ezt írom,de buta vagy ha azt gondolod,komolyan vett téged ez a pasi.Mind beadja a szerető kábító dumát,de marad a családjával.Miért lenne neked szükséged egy ilyen megalázó szeretői státuszra?Gondolod,hogy boldog lehetnél vele?
2010. jún. 21. 18:11
 23/29 A kérdező kommentje:

nem,szeretőként semmiképp. Titkon abban reménykedek hogy őneki is jelentettem valamit és talán megkeres...

annyira jó nem lehet az a kapcsolat,ha én belefértem,nem? Lehet hogy pár év mulva szétmennek amugy is?

Ugyanakkor nem lennék szerető,lelkiismeret furdalásom lenne.

Ha nő nélkül keres meg,az más.

2010. jún. 21. 18:28
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a feleségével megtette,hogy csalta,megtenné bármikor veled is,ezt ne felejtsd el.Ez jellem kérdése.Akinek rossz a házassága elválik,és nem szeretőt keres.Azután lehet tiszta lappal új életet kezdeni mindenkinek.Ne fűzz egy ilyen emberhez túl nagy reményeket,én azt javaslom.
2010. jún. 21. 18:44
 25/29 A kérdező kommentje:

tudom...

megpróbálom azt tenni amit javasoltatok .

lehet szakitok a jelenlegivel mert ez igy nem tisztességes,

inkább leszek egyedül

2010. jún. 21. 19:31
 26/29 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, mint Te, Kedves Kérdező! Én 3 évet vártam a hapsira... Neki - állítása szerint utóljára 5-6 éve volt barátnője. Mialatt ismertük egymást, nem volt se komolyabb, se lazább kapcsolata. Azt tudom Neked mondani, hogy szedd össze magad, mert sugárzóan friss és fiatal vagy; mutasd meg a pasinak is, és magadnak is, hogy VAN ÉLET A CSALÓDÁS UTÁN IS! Az egész élet ilyen, ha mindig összetörsz, még nehezebb lesz megküzdeni a nehézségekkel. Ne keseregj; lesz még jobb! Sokkal jobb!
2010. jún. 21. 20:25
 27/29 anonim ***** válasza:
hát részvétem :(. szarügy az ilyesmi. nekem is tanulnom kellene, de hasonló cipőben járok mint te, és én sem tudok tanulni, próbálgatok, de nem tudok koncentrálni :(. próbálj kimozdulni, mozogj egyet, vagy nézzél valami vidám filmet ami kicsit eltereli más irányba a gondolataid. bár lehet nem fog segíteni, de érdemes megpróbálni.
2010. jún. 23. 15:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled.... Én sem lehetek azzal akit igazán szeretek. Ill. nekem egy fokkal jobb mint neked, de hasonló. Sajnálom magunkat... :(
2010. jún. 23. 21:02
 29/29 A kérdező kommentje:

tényleg köszönöm a sok-sok embernek,aki irt és próbált lelket önteni belém!! Már jobban vagyok,azóta sikerült a vizsgám is,szóval lehet hogy csak a vizsgadrukk miatt voltam annyira magam alatt...

Tényleg köszönöm és minden jót Nektek!!!

Azért még írhat aki akar,szivesen fogadok bármilyen véleményt a kérdéssel kapcsolatban!

2010. jún. 24. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!