Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetnék el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetnék el egy férfit, akit szeretek, de nem lehetünk együtt? Itt sírok most is. Csak egy pár kedves szóra volna szükségem.

Figyelt kérdés

Tanulnom kéne ehelyett itt bőgök...:(

Nem normális hogy majdnem egy év telt el és nem birom elfelejteni...:(

2010. jún. 21. 17:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Tudatosan elfelejteni nem lehet sajnos (tapasztalat). Ha elnyomod magadban, álmodban jön elő. Idővel enyhül a fájdalom, de egy igazán nagy szerelemnél ez elég sokáig tart (főleg, ha más miatt rendszeresen látnod kell), és addig kutya nehéz. A barátok sokat tudnak segíteni, de ezzel a problémával igazából mindenki egyedül van, mindenkinek magának kell rendeznie a sorait. Kívánom Neked, hogy hamar túl legyél rajta.

25/L (hasonló helyzetben)

2010. jún. 21. 17:44
 12/29 A kérdező kommentje:

folyton agyalok hogy mit kellett volna másképp csinálnom...talán az volt a baj hogy szerelmet vallottam neki és megijedt? Nem tudom...

Igazából a szakitás után fél évvel még taliztunk egyszer és azt mondta hogy akar engem ugyanugy mint akkor...aztán nem sokára bejelentette hogy mégse.

igy végülis ő hajtott el amit nem tudok lenyelni

2010. jún. 21. 17:46
 13/29 A kérdező kommentje:

köszönöm a biztató szavakat!! hihetetlen sokat segitenek. Egyik kedves válaszolónak üzenném,hogy lehet hogy erkölcsileg nagy ember vagyok,de belül egy érzelmi halottnak érzem magam.

Azóta hogy legutóbb taliztunk,nem keresett...

biztos vigan éli életét és már nem is gondol rám

csak én vagyok ilyen hülye idióta...:S :S

2010. jún. 21. 17:50
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
Semmit nem csináltál rosszul, sőt, csodálatra méltó a lelkierőd és a tartásod. Vannak az ember életében olyan sorsszerű, rendkívül fájdalmas események, amiket nem lehet kikerülni, akármennyire átgondolt döntéseket is hozol. Semmiképp ne magadat okold a történtekért. Teljesen biztos, hogy borúra derű jön, csak sokszor hihetetlenül nehéz kivárni. Kitartás.
2010. jún. 21. 17:50
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
17:44-s vagyok és annyira sajnállak érződik a mondataidból h nagyon rossz neked és úgy irnék valami okosat de sajnos magamon sem tudok segíteni:(:(
2010. jún. 21. 17:54
 16/29 A kérdező kommentje:

sajnos a tartásból nem sok maradt mert mikor legvégül ő küldött el akkor azért azt hazudtam neki hogy csak szexre kellett volna nekem. annyira megaláztam magamat ezzel...biztos egy rbancnak gondol...pedig egy szó sem volt igaz belőle,csak annyira pokolian fájt hogy nem akartam hogy lássa és ugy tettem mintha tök lazán venném a dolgot :((

azóta is azon agyalok,hogy lehet hogy azért nem hiv?? Pedig ő is szeret? Mert ribinek hisz?

Tudja hogy szeretem mert amig együtt voltunk,mondtam neki...és tudjátok,nem feküdtem le vele pedig soha senkit nem kivántam enyiire mint Őt!!! És nem is fogok soha. Ehelyett adhatom el a lelkem egy másik férfinak,és tegyek ugy mintha őt kivénnám,pedig belül meghalok közben???

Legszivesebben felhivnám és megmondanám neki hogy szeretem!! De ehhez gyáva és büszke vagyok...

2010. jún. 21. 17:58
 17/29 anonim ***** válasza:
73%
Akkor félreérthető volt, úgy írtad, hogy te szakítottál vele, mert nem birtál a lelkiismereteddel - ezek szerint azt nem bírod megemészteni, hogy "hülyített" , majd semmibe vett, és magadra hagyott az érzelmeiddel - érthető, de próbáld picit kívüláló szemmel látni ( tudom nehéz) , de tényleg egy ilyen embert szeretsz tiszta szívvel? tényleg fel tudsz rá nézni? hisz a családját, és téged is átvert, nem egyenes, nem őszinte! Tipikus huúsági kérdés, nem bírod elfogadni, hogy valakinek nem kellettél, de ne tedd tönkre emiatt magad! - élvezd, hogy van párod, próbáld őt szeretni, boldog lenni azzal aki megérdemli, vagy akár egyedül - érd el, hogy magad miatt legyél boldog, ne mástól tedd függővé!
2010. jún. 21. 18:01
 18/29 anonim ***** válasza:
71%
Hát igen ez egy nehéz helyzet nem tudom én tanácsolnám hogy hivd fel hátha megkönnyebbűlsz de tudom h az nem olyan könnyű hisz én se merem felhívni! Nem tudom mi lenne a helyes.
2010. jún. 21. 18:02
 19/29 anonim ***** válasza:
43%
Már ne is haragudj,de te egy családos nős férfiról beszélsz,aki nem tartozik,és nem is tartozott sosem hozzád!Neki felesége gyerekei vannak,hozzájuk tartozik,és ezt érzi tudja Ő is nagyon jól.Jó voltál szórakozásra,de ennyi.Mi nem világos ebben neked?Miért hiányzik neked egy ilyen kapcsolat?A pasi is eléggé aljas,hogy ezt művelte a családjával,de te egyáltalán nem vagy "erkölcsi nagy ember",ha bele mentél egy ilyen kapcsolatba.Elhiszem,hogy ez is tud fájni,de jobban teszed ha az eszedre hallgatsz(bár amint írod nem ez a helyzet,hanem az,hogy neki nem kellesz)és elfelejted.Miért akarnád felforgatni tönkre tenni egy család életét?Ráadásul hülyítesz egy másik férfit,akit igazából nem is szeretsz.Te ezt tisztességesnek tartod?Heverd ki előbb,aztán keress új kapcsolatot,olyan valaki személyében aki független és az egyetlen nő lehetsz az életében.
2010. jún. 21. 18:03
 20/29 A kérdező kommentje:

igen,én szakitottam vele...aztán ő felhivott fél évre rá h talizzunk

és ekkor vágott át...vagy nem tudom hogy mondjam. Lehet hogy megijedt hogy fél év után is ugyanugy kiván? Vagy ellenkezőleg,bosszu volt?

ezt már soha nem fogom megtudni

köszönöm mindenkinek a kedves szavakat,sokat segitenek,még akkor is ha itt irogatok mindenféle hülyeséget...

eszemmel tudom hogy vége csak erre a pár kérdésre szeretnék választ kapni Tőletek amit feljebb feltettem

igy nem tudok tovább lépni amig ezeken agyalok

2010. jún. 21. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!