Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így van? Ilyenek a nők és ilyenek a férfiak?
A férfi már az első randin megdugná a nőt
Sokszor megpróbálnak bepróbálkozni
1-2 hónapnál nem nagyon bírnak többet várni
A nők váratják a férfiakat
Nem annyira kívánják a szexet
Hónapokra van szükségük
És erős érzelmi kötelékekre
A férfihez még:
A férfi vár a nőre
Akkor ezek csak sztereotípiák?
Vagy azért az emberek többségére mégis igaz ez?
Csak van néhány kivétel?
Tudom, felnőttekre gondoltam.
De azt azért ne mondjátok már, hogy az az általános, hogy a nő nagyon akarja, a férfi meg nem, és hónapokig váratja a barátnőjét.
Nem, nem így van.
"A férfi már az első randin megdugná a nőt"
Bármilyen hihetetlen, de nem. Én általában szeretném megismerni az illetőt.
"Sokszor megpróbálnak bepróbálkozni"
Egy értelmesebb férfi megérti, ha elutasítják így nem fog sokszor próbálkozni.
"1-2 hónapnál nem nagyon bírnak többet várni"
Ezzel nem tudom, hogy ki hogy van de szerintem ez nem időfüggő, hanem a kapcsolat alakulásától függ.
"A nők váratják a férfiakat"
Az ilyen nőt el kell kerülni, ha létezik ilyen.
"Nem annyira kívánják a szexet"
Ez a legnagyobb baromság amit eddig olvastam tőled.
"Hónapokra van szükségük"
Mihez? A szexhez? Ezt is mindenkinél más.
"És erős érzelmi kötelékekre"
Van akinek igen, és van akinek nem.
Igazából butaságra vall, hogyha ezeket komolyan gondoltad.
van fordított eset is..
jó az ha foglalkoztat az ügy, de nem itt kell megoldást keresni..
Itt két kérdésre kell bontani a dolgot:
MINDEN nőre és férfira igaz-e, és hogy a nők és férfiak bizonyos százalékára igaz-e?
Minden férfire és minden nőre biztosan nem igazak a felsoroltak.
Én mikor elkezdtem előző kapcsolatomban ismerkedni a lánnyal, kívántam (ez nyilvánvaló), de eszem ágában sem volt a csóknál tovább menni az első hónapokban.
Ismerőstől azonban hallottam ennek az ellentettjét is, csaj már az első találkozásnál nyilvánvalóan utalt arra, hogy a napot az ágyban fejezhetnék be.
Tehát az a kérdés hogy "Ez így van?", az azt jelenti hogy MINDENKINÉL így van-e. Ez nyilvánvalóan nem így van mindenkinél.
De amit írtál, hogy "miért van ez mégis így a legtöbb nőnél férfinél", és írtad azt is hogy ezek sztereotípiák, az igaz. Valóban, ez a legtöbbeknél (sajnos vagy nem sajnos) így van.
A nők jelentősebb része valóban kivár, húz, "túlgondol", és valóban nagyobb számban viszolyognak a személytelen, érzelmileg felszínes szextől.
A férfiak könnyebben keresnek alkalmi partnert, mert lelkileg kevésbé viszolyognak ettől (ismét csak nagy társadalmi mintát alapul véve, mondjuk egymillió 20-40 éves pasi-ból).
Szóval ha a nők és férfiak halmazán belül keressük a móduszt (leggyakoribb eset), akkor valóban igazak.
A sztereotípiák azért veszélyesek, mert móduszokkal operálnak.
Tehát az a játékos aki a sztereotípiákra hajlik, az azt mondja "bízom a leggyakoribb esetben, és hátha bejön". Csak hát nem biztos hogy a kiszemelt a tipikus női/férfi skatulyába illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!