Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mint gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mint gondoltok egy olyan nőről, akinek vannak szexkapcsolatai?

Figyelt kérdés

2018. aug. 26. 20:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Semmit, ez csak rá tartozik.
2018. aug. 26. 20:52
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Miért kéne bárkinek bármit gondolnia mások életéről? Foglalkozzon mindenki a maga dolgával.
2018. aug. 26. 20:55
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Jó nő lehet!
2018. aug. 26. 20:58
 4/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
36%
Azt, hogy maximum egy patronra én is bevállalnám, szigorúan óvszerrel, aztán viszollátás'.
2018. aug. 26. 21:01
 5/22 anonim ***** válasza:
29%
Semmi jót, mert az ilyen nő a párja mellett is hajlamos szexkapcsolatra.
2018. aug. 26. 21:08
 6/22 anonim ***** válasza:
37%

Tud érzelem nélkül szexelni. Jó feleség lesz belőle.

Szeretem az ilyen nőket, lazán tudnak házasságban is mással szexelni.

2018. aug. 26. 21:13
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
Aha, szóval ha egy pasinak szexkapcsolatai vannak, az oké, biztos hűséges férj lesz, de egy nőnek tilos? Magyarország tényleg le van maradva a korral úgy 50 évvel.
2018. aug. 26. 21:15
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem ítélkezek fölötte, had élvezze az életet. DE! Semmire sem kéne számomra. Nem tudnék benne megbízni, mint a páromban.
2018. aug. 26. 21:16
 9/22 anonim ***** válasza:
52%

#7: Ki mondta, hogy az oké? Szerintem a normális nők ezt épp úgy megvetik, mint a normális férfiak.

De ez is olyan, mint a piac: kereslet-kínálat. Aki ezt akarja csinálni, csinálja. De miért várja, hogy akkor erkölcsös, kitartó, hűséges nőnek gondolják? Na. Ugyan ez igaz a férfiakra is. Szóval hülyeséget ne írjál. Férfiként mondom.

2018. aug. 26. 21:18
 10/22 anonim válasza:
88%
Semmit. Az ő élete, az ő döntése. Ha neki így jó, akkor lelke rajta, csinálja csak. Szerintem az a legegészségesebb felfogás, ha mindnyájan a saját életünkkel, a saját környezetünkkel foglalkozunk elsősorban.
2018. aug. 26. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!