Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mint gondoltok egy olyan nőről, akinek vannak szexkapcsolatai?
Nem érdekel, hogy random emberek mit csinálnak. Gruppenezhet is.
Viszont, ha érdekel egy nő és kiderül, hogy ilyen szexkapcsolatos fajta, akkor elkerülöm, tovább állok. De ez az én dolgom, a szexkapcsolatai meg az övé.
Minél jobban szexkapcsolatozik, annál jobban nem érdekel.
Magával az előítélkezéssel van a gond. Csak azért, mert valaki szingli és szexkapcsolata van, még nem jelenti azt, hogy kapcsolatban ne lenne hűséges. Pl én most nem tudok párkapcsolatba kezdeni, mert sokat utazgatok és nem akarok semmi komolyat, amíg le nem telepszek valahol, de ettől még igényem van szexelni. Viszont kapcsolatban soha nem csaltam meg senkit. Szóval ne ítélj ez alapján.
#7-es válaszát már vártam az elején. #9 pedig megválaszolta.
Ha ő ilyen dugópartnereket tart és nőként ő annyi, hogy le lehet varrogatni komolyabb szándékok nélkül, akkor tényleg ne várja azt el, hogy úgy tekintsek rá mint egy olyan nőre akit egész életében csak úgy lehetett ágyba vinni, hogy érzelmeket, a kapcsolat szándékát, a komoly érdeklődésemet, időmet és az energiámat kellett belefektetni.
Nő és nő között is van különbség, úgy mint férfi és férfi között is. Én sem az a férfi vagyok aki a fél életében cicagatyás csajokat hordott haza a bulikból. Így én sem szeretnék olyan nőt akit előttem egyesek az orális és vaginális örömök miatt lökdöstek mint egy hintalovat és utána továbbálltak.
Nem szeretnék egy ilyen erkölcsű nővel olyan szinten foglalkozni, mint egy olyannal aki sosem csinált ilyeneket. Nem szeretném vele megosztani az életemet és nem egy ilyen elé szeretnék letérdelni és megkérni a kezét. Számomra az ő boldogító igenje inkább kiábrándító igen lenne egy olyan nőével szemben aki nem volt senkiknek az ágyasa.
És én úgy érzem ezt joggal várom el addig amíg nekem sincsenek a listámon mindenféle numerák.
Ettől függetlenül engem még mindig nem érdekel, hogy XY-t milyen kapcsolati háttérrel dugnak. Engem azok érdekelnek akikkel megegyeznek az igényeink és az amit férfiként és nőként egymás kapcsolatába viszünk.
“Én sem az a férfi vagyok aki a fél életében cicagatyás csajokat hordott haza a bulikból. Így én sem szeretnék olyan nőt akit előttem egyesek az orális és vaginális örömök miatt lökdöstek mint egy hintalovat és utána továbbálltak.”
Ilyen esetben jogosan várhatod ezt el. A probléma azokkal van, akik bort isznak és vizet prédikálnak - magyarul szexelgetnek összevissza(vagy legalábbis ezt tennék, ha megtehetnék), de közben elvárják a partnerüktől a “makulátlan” előéletet.
És örök és ökörszabály :
Ha egy nőnek elindul a kíváncsisága kifelé, az két dodlog miatt lehet :
1. Nem jó neki otthon, mert a férje "uarlkodik" rajta szexuálisan, és a nő nem tudja kiélni a saját fantáziáját a férjén.
2. Alapból szereti a változatosságot. Nem baj, mert ha belefut egy két, az otthoninál jóval szarabb élménybe, hanyatt homlok fog haza rohanni és sokkal jobb lesz otthon és ha ügyes volt, akkor mi pasik sose tudjuk meg. Ergo, mi nyertünk vele :-)
A másik, hát igen, tényleg le vagyunk maradva 50 évvel.
Mert még mindíg azt hisszük, hogy csak !!! a testiség az összetartozás jele :-), és nagyon skona szt mondják, hogy hú a megcsalás így, meg a megcsalás úgy, blablabla és kirugom.
Aztán jön az igazi fekete leves sokszor, nagyon sokszor :-)
Deeee, az egy két mással ágybabújás, az rosszabb volt ugye, egy frászt ?
"hogy csak !!! a testiség az összetartozás jele"
Nem csak az, de az is! Úgyhogy kár szétválasztani a kettőt, hogy ha csak szexeltem de érzelmileg semmi nem volt akkor nem is csaltalak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!