Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek a sovány férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek a sovány férfiak tetszenek?

Figyelt kérdés
Amikor sovány voltam, akkor rengeteg csajnak tetszettem, viszont mióta elkezdtem edzeni és többet enni és normál alkatom lett, senkinek nem tetszem.
2018. aug. 26. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Mindig az egyéniség a döntő.
2018. aug. 26. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
A sovány férfiak kevés nőnek jönnek be.
2018. aug. 26. 17:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezt mivel magyarázzátok?
2018. aug. 26. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Nálam meg pont fordítva. Amíg sovány voltam, rám sem néztek a nők, nem vettek komolyan, amióta edzem és lett egy kiállásom, azóta viszont igen.
2018. aug. 26. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene ezt bármivel magyarázni? Akkoriban több olyan nővel találkoztál akinek bejöttél, mostanában nem. Vagy nagy arcod lett. Ki tudja....
2018. aug. 26. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem allati rossz helyen keresed a magyarazatot!

De aki ennyire felszinekben gondolkodik, azt meg ravezetni sincs kedvem... uncsi a sok hulye! Tanulj vagy olvass vagy valamit csinalh, hogy ne csak az a vezna izom durranjon be neha...

2018. aug. 26. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Mennyit híztál?

Az arcod nem puffadt fel a sok kreatintól?

A mai világban a közepes-vékony testalkat a menő (46-50 férfi méret)legyen rajtad valami izom ami látsszon is de ne legyen túl sok.

Régen versenyszerűen sportoltam, 100-105kg a súlyom a 188cm mellé. Szerintem ez nem sok, de több nő mondta már nekem hogy nekik ez már sok, mondom ezt úgy hogy alig van valami hasam, 100cm alatt van a derekam. Mai világban a BMI index a menő meg a testzsír százalék, aminek semmi köze sincs a fizikai erőnléthez vagy teljesítőképességhez.

2018. aug. 26. 18:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdtem edzeni, akkor 63 kg voltam 190 cm magasság mellett, a tömegelés végén 93 kg voltam, most olyan 85 kg vagyok és nekem sincs hasam.
2018. aug. 26. 18:17
 9/11 A kérdező kommentje:
És nem szedtem kreatint.
2018. aug. 26. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem elképzelve ez nem tűnik "soknak". De amúgy a nőknek is van egy tól-ig tetszési terjedelmük szerintem. Pl nekem pl. tetszik az is, aki kicsit soványabb az átlagnál, illetve a nagyon picit macis is, és a kettő közötti összes átmenet is. Te valahol a kettő között lehetsz, csak a kicsit izmosabb fajtából, és szerintem ez tök jó!
2018. aug. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!