Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként tényleg gáz bejelölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként tényleg gáz bejelölni egy férfi ismerőst facebookon?

Figyelt kérdés

Oké, tudom...gyerekes. DE! Nem én vagyok az aki kombinál. Be akartam jelölni ismerősnek egy férfit akit napi szinten látokés közös ismerős a barátommal. Elég jóban vagyunk.

Barátommal nem lakok együtt, a férfi pedig az ő lakótársa. Ő házas. Szóval mind ketten foglaltak vagyunk. Egy férfi ismerősöm (41éves) szerint ne jelöljem be mert félreértheti, tök mindegy, hogy mindketten foglaltak vagyunk.

Most komolyan? :D Én már nem értem mi folyik a mai világban.

Én 27 a kérdéses férfi pedig 44 éves.

2018. aug. 26. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Jelöld be nyugodtan. pl, Apádat is bejelölheted, de ilyen téren tőle se akarsz semmit, csak bejelölted. Ez most csak egy példa volt. Szóval jelöld be, ha meg felvonja a szemöldökét, és problémája van vele, akkor majd rákérdez, és akkor te megmondod, hogy te nem kapcsolatot keresel, boldog párkapcsolatban élsz, meg amint látod neki is van párja, csak be akartad jelölni és ennyi, nem kell ennek a dolognak akkora feneket keríteni. Nincs neki akkora, keríteni meg minek. Szóval nem gáz, jelöljed be; ez egy tök normáli s hétköznapi dolog, hogy valaki bejelöl valakit. Mert akkor enyni erővel hoghya ő jelölne be, akkor te látnál bele indokolatlanul többet? Bárki bejelölhet bárkit, nem te lennél az első nő, aki bejelöl egy férfi ismerőst. És ha meg ő akarna bejelölni, akkor meg ő is ugyanezt gondolhatná , és akkor az a fél, aki jelölni akar, mindig el lenne akadva, fenn lenne akadva ezzel az életében.
2018. aug. 27. 00:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat. :)
2018. aug. 27. 00:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát hozzánőtt a mindennapokhoz de minek?

Van max. 50 facebook-ismerősöm, akiket egytől egyig ismerek személyesen is, és ennek ellenére facebook-on 0 kommunikáció van köztünk.

Ezért kérdeztem, hogy mit nyersz vele? Ott akarsz vele beszélni?

2018. aug. 27. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
Nyugodtan írhattad volna a tini párkapcsolatokba a korod ellenére is, mert olyan szintű a kérdés.
2018. aug. 27. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Valaki rendeltetésszerűen használja a Facebookot és még ő a gyerekes meg a nyomulós. Agyrém.
2018. aug. 27. 08:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Mint írtam, a 41 éves ismerősöm mondta, hogy ne jelöljem be, mert félreérti. Csak kiváncsi voltam, hogy tényleg már a felnőttek is ilyen gondolkodásúak-e!?

De azért kössz a "hasznos" hozzászólást.

2018. aug. 27. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég hülye a férfi ismerősöd, komolyan.

BEzsélőviszonyban vagytok, haverkodtok, ráadásul a árod lakótársa, ráadásul házas... ű

Aki egy ártalmatlan bejelölést a fenti után félreért, az egy retadrált.. Gondolom ha egy nő ráköszön, vagy rámosolyog, már egyből a fejében már "ú, kikezdett velem" van.

Btw az ő baja, ha félreérti, de normális ember nem kombinál. Nem ismeretlenül jelölöd be, hanem ismerősként. ..

2018. aug. 27. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!