Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként tényleg gáz bejelölni egy férfi ismerőst facebookon?
Oké, tudom...gyerekes. DE! Nem én vagyok az aki kombinál. Be akartam jelölni ismerősnek egy férfit akit napi szinten látokés közös ismerős a barátommal. Elég jóban vagyunk.
Barátommal nem lakok együtt, a férfi pedig az ő lakótársa. Ő házas. Szóval mind ketten foglaltak vagyunk. Egy férfi ismerősöm (41éves) szerint ne jelöljem be mert félreértheti, tök mindegy, hogy mindketten foglaltak vagyunk.
Most komolyan? :D Én már nem értem mi folyik a mai világban.
Én 27 a kérdéses férfi pedig 44 éves.
Hát hozzánőtt a mindennapokhoz de minek?
Van max. 50 facebook-ismerősöm, akiket egytől egyig ismerek személyesen is, és ennek ellenére facebook-on 0 kommunikáció van köztünk.
Ezért kérdeztem, hogy mit nyersz vele? Ott akarsz vele beszélni?
Mint írtam, a 41 éves ismerősöm mondta, hogy ne jelöljem be, mert félreérti. Csak kiváncsi voltam, hogy tényleg már a felnőttek is ilyen gondolkodásúak-e!?
De azért kössz a "hasznos" hozzászólást.
Elég hülye a férfi ismerősöd, komolyan.
BEzsélőviszonyban vagytok, haverkodtok, ráadásul a árod lakótársa, ráadásul házas... ű
Aki egy ártalmatlan bejelölést a fenti után félreért, az egy retadrált.. Gondolom ha egy nő ráköszön, vagy rámosolyog, már egyből a fejében már "ú, kikezdett velem" van.
Btw az ő baja, ha félreérti, de normális ember nem kombinál. Nem ismeretlenül jelölöd be, hanem ismerősként. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!