Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire következtetnétek abból, ha egy férfi semmilyen információt nem oszt meg magáról Facebookon?
Nem érzi át a facebook generáció magamutogató "csakaszép" színházát.
Én is ilyen voltam, csak azért volt fb-m, mert másképp mindenről lemaradtam, mert a barátaim más platforon ne kommunikáltak már.
Most se osztok meg a magánéletemről sok mindent, csak a macskàs képeket, meg a motoros közösségi, vicces, meg közérdekű dolgokat.
Családi dolgokat semmit, Életemben 4 szelfit csináltam eddig...
Hűha. :) Én nő vagyok, van párom, vannak barátaim, járok el itthonról, mégis facebookon egyetlen képem van, hírfolyamon semmi. Ha vannak programjaim, nem az az első hogy képeket készítünk, majd egyből rakjuk fel facebookra.. Elégedett vagyok az életemmel és nem akarom bizonygatni senkinek.
Nekem is csak azért van facebook mert sokakkal csak itt lehet tartani a kapcsolatot.
Szóval a kérdésedre a válasz: az égvilágon semmit nem gondolok. Nem kötelező mindenkinek mindent megosztania másokkal ;)
23N
Én sem osztok meg.
Mi a phasznak kéne minden adatot közölni önként ismeretlenekkel?
Idegeneknek nekem is tök üres a profilom.
N
Ja, és lehet megoszt, csak éppen a Facen nagyon szépen lehet finomhangolni, hogy ki mit lát.
Normális ember használja is, nem csak hány kimagából mindent meggondolatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!