Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire következtetnétek abból, ha egy férfi semmilyen információt nem oszt meg magáról Facebookon?
Az ismerőseim tudják hogy mikor születtem, hogy nézek ki, kik az ismerőseim, és mik történnek velem. Mégis mi a retkes lóphaszért kellene mindezt a facebookra is kiírnom?
Egyébként nincs profilom, szóval nem gondolok semmit, mert nem látom mások profilját.
Egyetlen egy embert ismerek, akinek ilyen a facebookja. Tehát csak egyetlenegy kép és semmi más. Az a pasi minden, csak nem normális, kész pszichopata idegbeteg, de nem látszik rajta azon az egy képen.
Én normálisan használom a facet, idegen csak egy profilképet lát, de van borítóképem, amit szoktam évente 2x cserélni. Van kint 2 nyilvános poszt is. A születési dátumot leszedtem, kint van még az aktuális egyetemem. Munkahelyet elvből nem teszek ki, az ismerőseim le vannak védve szintén elvből, ahogy képeket sem.
Az ismerőseim nagyrésze csak kb 5 képet lát, meg évente egy posztot.
A barátaim mindent látnak, de az se sokkal több.
Aki teljesen mindent letilt magáról, az szélsőség, nem normális, az egészen biztos.
"Aki teljesen mindent letilt magáról, az szélsőség, nem normális, az egészen biztos."
Már bocsi, de neked sem igen más a profilod egy ismeretlen szemével.
Most a borítókép és a 2 db poszt akkor különbség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!