Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt hogyan kell érteni?
Figyelt kérdés
Az új kollégámnak mikor elmondtam mert meg kérdezte a családi állapotomat és meg mondtam neki házas vagyok azt mondta nem nézek ki annak azaz hogy nem nézné ki belőlem ezt hogy kell érteni jó vagy rossz értelemben?2018. aug. 26. 22:35
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy arra számolt, hogy egyedülálló vagy - pl.: túl fiatalos vagy -, és lehidalt a választól, azonban valamit kellett rá válaszolnia, így ezt adta.
2/2 anonim válasza:
Olyan ez, mint amikor 2 meztelencsiga beszélget:
-Mi a családi állapodot?
-Házas vagyok.
-Nem nézel ki annak!
😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!