Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnő meg tudja majd érteni hogy az a havi 200-300 euró az nem arra kell hogy elbulikázzuk hanem spórolni? Vagy egy nőtől ne is várjam ezt el?
https://voc
az igazság itt van, csak össze kell rakni...
aroo.com/i/s1fPofWfrwTA
Sztd azért nem érti meg valaki mert nő? Vicc.
Azért 300euro meg itt magyaroknál nem épp csoroságra utal (nyilván ha magad tartod el).
Én havi 700eurot általában félre rakok. Egy nő is tud sporolni.
A párom kb havi 150ft 200ft
félrerak. Amit megértek. Csoda mi?
És mégis mi a francra spórolsz? A legidiótábbak azok az emberek, akik kuporgatják a pénzt, mert jajj mi lesz ha kelleni fog még valamire... Az ilyennek sose lesz pénze, a legrosszabb mentalitás amivel pénzhez lehet állni.
Amúgy meg bulikázzon a fszom. Van saját keresetem, ahogy a nők többségének is. Ha bulikázni akarok elmegyek abból, te meg csücsüljél a pénzeden ha egy vacsorára vagy kirándulásra nem vagy hajlandó eljönni.
"És mégis mi a francra spórolsz? A legidiótábbak azok az emberek, akik kuporgatják a pénzt, mert jajj mi lesz ha kelleni fog még valamire... Az ilyennek sose lesz pénze, a legrosszabb mentalitás amivel pénzhez lehet állni. "
Miért vagyok idióta amiért spórolok?
Sose lesz pénzem? Ha elköltöm mindig mindet akkor biztosan nem lesz! Ha viszont spórolok akkor azért valamennyi lesz...
Ez a csodálatos női gondolkodás megint...
"És mégis mi a francra spórolsz?"
Egyébként ingatlanra leginkább, jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!