Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy barátnő meg tudja majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátnő meg tudja majd érteni hogy az a havi 200-300 euró az nem arra kell hogy elbulikázzuk hanem spórolni? Vagy egy nőtől ne is várjam ezt el?

Figyelt kérdés
nagyjából ennyit tudok spórolni havonta ha van meló. csóró vagyok.
2017. dec. 16. 11:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

Tedd össze a két kezedet, hogy ilyen korlátolt fäszkalap létedre szóba áll veled nő. Majd észhez tér.

Egyébként nekem a kezdő fizum ennyi, pedig csak nő vagyok és kb. ennyit teszek félre havonta én is, pedig "bulikázok" is.

(Csak egy országgal odébb, ez az összeg alig van a minimálbér fölött, szóval ne verd annyira magadat erre.)

2017. dec. 16. 14:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Neked szerencsére semmit sem kell elvárnod a nőktől,mert nyilván nincs közöd egyhez sem.A stílusod legalábbis ezt mutatja.Amúgy meg spórolni tudok,csak az például felb...ssza az agyvizem,mikor a lóvé előrébb való,mint maga a kapcsolat.Mondjuk úgy egy héten egyszer tök szívesen sétálnék egyet a párommal,ha lenne rá ideje,csak ugye hiába van ez ingyen,ha a másik nem ér rá,mondván,melózik,mert kell a pénz.Vagy azért nem megyünk el valahova szórakozni,mert akkor neki mikor lesz háza?!Kész vagyok ettől a mentalitástól.
2017. dec. 16. 14:55
 23/27 anonim ***** válasza:
82%

A gondolkodásod visszataszító, ez alapján nem is vonatkozik rád a kérdés.

Egyébként meg nemtől független ki mennyire tud spórolni, nyilván van olyan csaj, aki nem tud, ahogy férfi is, nagyjából ugyanakkora arányban.

2017. dec. 16. 15:37
 24/27 anonim ***** válasza:
A valóban felesleges dolgokra én sem adok ki pénzt, de emellett simán költök pl. egy vacsorára vagy egy kiállításra. A "bulikázást" meg meghagyom a szellemi rövidnadrágosoknak :)
2017. dec. 16. 15:37
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hazug, álomvilágban se élek szerintem.
2017. dec. 16. 16:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Azért azt nem mondanám, hogy spórolással sosem lesz az embernek pénze. Én februártól mostanáig 3.2 millió forintot spóroltam meg. Persze nem extrém spórolással, de odafigyelek a kiadásokra. És mellette világot is láttam. Nekem nem kellene olyan nő aki szórja a pénzt. Kellenek a közös célok, amiket közös munkával érünk el. Szóval ha olyan nőt talál a kérdező, akinek szintén vannak céljai, az meg fogja érteni, hogy félre rakod ezt a pénzt. Itt a lényeg az arany középút megtalálása. Tegyetek félre, de jusson szórakozásra is.
2017. dec. 16. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!