Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnő meg tudja majd érteni hogy az a havi 200-300 euró az nem arra kell hogy elbulikázzuk hanem spórolni? Vagy egy nőtől ne is várjam ezt el?
Figyelt kérdés
nagyjából ennyit tudok spórolni havonta ha van meló. csóró vagyok.2017. dec. 16. 11:25
11/27 anonim válasza:
Miért kell neked nő, ha lenézed őket? Anyád unja a gatyamosást?
12/27 A kérdező kommentje:
Áruld már el hol írtam lenéző dolgot róluk!
Az a lenézés hogy spórolni szeretnék és nem elszórni minden pénzemet csak azért mert van egy barátnőm?
2017. dec. 16. 12:06
14/27 A kérdező kommentje:
1200 nettó körül, ebből szokott ennyi maradni. (szerényen élek)
2017. dec. 16. 12:34
15/27 anonim válasza:
Ez nem női mentalitás, meg lehet figyelni hova jutnak a pénzüket kuporgató emberek. Sehová nem haladnak, taszítják a pénzt. Nem arról van szó, hogy el kell szórni. De nem menni el szórakozni, vagy nem venni meg valamit amit szeretnél (még ha ez drága dolog is), mert jajj kell a pénz, az a legnagyobb butaság. Nem fogok vonzástörvényről papolni, de a "nincs pénz, kuporgatni kell" mentalitásból sosem fogsz házat venni, sem nagy dolgokat elérni.
16/27 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz utolsó de most komolyan?
Ha ennyit se spórololnék akkor teljesen csupasz lenne a fenekem! Az biztos jobb, 0 tartalékkal élni az életet. Az a legjobb gondolom.
Bár tudom te hogy fogod fel.
Jó sokat kell keresni és akkor lesz pénz. Lehetőleg a pasi keresse ezt meg ne neked kelljen.
2017. dec. 16. 12:38
17/27 anonim válasza:
#15 ja meg lehet nézni. Eléldegélnek, ha történik valami, akkor van tartalék, még a "minek kuporgassak" embereknél állandó rettegés, hogy jaj mi van a melóban, hitel hitel hátán, max albiban élnek forintra kiszámolt kiadásokkal, alkohol, balhék, stb
18/27 anonim válasza:
Szó sincs róla. Van nekem is tartalék. De nem fogok számolgatni a forintokat, meg megvenni a 10 ezer forintos helyett a sz.rabb 5 ezer forintost, mert jajj mi van ha kirúgnak... Sosem kuporgattam a pénzt, mégis jó anyagi körülmények között élek. Költöttem arra ami megtetszett, ami meg megmaradt az ment takarékba. Ha nem maradt, akkor nem ment, ennyi. Semmi értelme nélkülözve élni évekig, hogy összekuporgass egy anyagi jellegű dologra, ami sosem fog bolggá tenni. Kihagysz mindent 10 évig, veszel egy házat, és? Akkor boldog leszel? Akkor meg fogja érni egy sz.ros lakásért az az elvesztegetett 10 év?
19/27 anonim válasza:
"Ez a csodálatos női gondolkodás megint..."
Pl itt a lenézés. Ki van írva a neved, ugye tudod, hogy mi is látjuk, ha megválaszolsz más kérdéseket?
20/27 anonim válasza:
Eleve nem jönnék össze olyasvalakivel, aki használja a "bulikázni" kifejezést. Intelligens, felnőtt emberek meg képesek kompromisszumot kötni, és megegyezni, mennyit tegyenek félre, mennyit költsenek szórakozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!