Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi azt írja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt írja egy nőnek, hogy qa. Akkor azt "ribinek" kell érteni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Minek másnak?

Aranyos nyuszifülnek?

2017. dec. 28. 15:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Gondoltam én is.

Csak biztos akartam lenni benne, hogy jól értelmeztem e!! :D

Újabb szánalmas díszpéldány a férfiak közül (tisztelet a kivételnek)

2017. dec. 28. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, karácsonyi válasznak kaptam ilyet.

Hímnek született.

1voltam

2017. dec. 28. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Ja az qa, aki veluk nem fekszik le.
2017. dec. 28. 15:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Tudod azért én ellenben soha nem mondanék ilyet egy másik embernek. Annyira tisztelem a másikat. Jah mert ez vehető k...anyádnak is nem?!

Akkor hasonló cipőben járunk,én nem karácsonyra, csak újévre. És még ha csak egy kapcsolat elején vagyunk így, mi lesz később?! Lehet túlgondoltam ezt a dolgot, de akkor is ha nekem fontos valaki így nem beszélek vele.

Vagy rosszul gondolom?

Te miért kaptad ezt a jelzőt?

2017. dec. 28. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert annak hisz. Tipikus mentalitás, ha a nő simulékony természetű, pechére egy zsákban is csinos akkor az csak is az lehet, pláne, ha nem azonnal ágyba akarsz vele bújni... Új évre már nem köszöntöm véletlen sem. Félreismertem
2017. dec. 28. 16:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Jól mondod. Ugyanez van. És akkor még hogy én becsaptam. Hát hogyne. Csak azt nem tudom még reagáljak erre a qa-ra XD

Írjak e valamit, vagy ne.

2017. dec. 28. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Légy felnőtt érett Nő, egyél csokit helyette.😊

És hagyd a fenébe.

Én nem írtam semmit rá válasznak, jobb vagyok annál. És hülyékkel nem vitázunk, lehúznak, és a szintjükön a rutinnal legyőznek

2017. dec. 28. 16:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmit, csak gondoltam rá. De igazad van! 🍫🍫🍫😆😁
2017. dec. 28. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!