Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy "ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy "ha leszarod, rájön mit veszített"?

Figyelt kérdés

Erről beszéltünk húgommal ebédnél. (Én férfi vagyok.) Egyikünk se tapasztalt ilyet. Én ha udvaroltam és jött el velem randira a nő, akkor sem keresett, ha nem kerestem többet. A tesóm sem vette észre, hogy a férfiak jobban hajtanak rá, ha nem foglalkozik velük. Abban is egyetértettünk, hogy amikor kimutatjuk az érzéseinket, nem vagyunk érdekesek a kiszemeltünknek.

Ez a mondás nem igaz? Vagy csak mi vagyunk rondák/pechesek?

2018. aug. 26. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Kommunikáció kell. Lehet bármilyen jégkirálynőt vagy macsót adni, ha nincs alap kommunikáció, akkor nem fogod megfogni a másikat, mert egyszerűen nem lesz mivel, hacsak nem olyan szerencsés a külsőd, hogy a zsánere vagy, szóval azt el tudom képzelni, hogyha már volt kommunikáció és az megszakadt akkor lehetnek olyan esetek amikor kialakul a másikban valami veszteségérzés, de többségében ez nem olyan számottevő, hogy ne tudjon vele élni az illető, hiszen ha annyira szimpatikus neki a másik, akkor alapvetően arra gyúr, hogy fenn legyen tartva a kommunikáció.
2018. aug. 26. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a szólásmondás egy manipulációs technika leírása, amely jellemzően az internet előtti időkben működött (ha egyáltalán), és akkor is csak szórványosan. Maximum olyan embereket lehetett ezzel megvezetni, akiknek nagyon korlátozottak voltak az ismerkedési lehetőségeik (például elszigetelt, ritkán lakott, nehezebben megközelíthető helyen éltek). Aki ennek a mondásnak az úgynevezett "igazságára" alapozva akarna bármilyen hatást gyakorolni a másikra, az eléggé el van tévedve, és nem nagyon érdemel még szánalmat sem.
2018. aug. 26. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, ha leszarod sz44ros lesz és ezért vesztes lesz!
2018. aug. 26. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ennek a mondásnak legfeljebb csak akkor van értelme, ha eleve sokat jelentesz valakinek, de ő termeszetesnek veszi, hogy ott vagy neki. Mondjuk pont azért, mert folyton pitizel a figyelméért. Ez kiegyensúlyozatlanságot eredményez.

Szóval nem ilyen randizós időszakokra meg pár hetes ismertségekre vonatkozik.

2018. aug. 26. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!