Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van-> ha érdekel leszar, ha leszarod érdekled?!
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki viszonozza de hulyén jöttek ki a dolgok és ...na mindegy ez hosszú de ez miért van folyton ha érdekel akkor leszar és ha leszarom érdeklem😂😂?pedig nem futok utána csak normálisan viselkedem ahogy szoktam és Ő is mindig. és ha kezdem őt felejteni odajön :) utána rajta kattogok na és leszar2015. ápr. 12. 21:10
1/6 anonim válasza:
Fáziseltolódás azonos frekvencián.
4/6 anonim válasza:
Az embernek mindig az kell, ami nem lehet az övé. Amíg közeledsz hozzá, addig biztonságban érzi magát, hogy ha kapcsolatot akar, ott leszel te, plusz önbizalompumpa. Mikor már nem közeledsz, kompenzálni akar, ezért közeledik hozzád jobban, fél, hogy lemondasz róla. Tapasztalat sajnos, elég rossz helyzet, nekem legalábbis nem tetszett.
5/6 anonim válasza:
Mi ezért fogunk többek között most elválni.Ha bármi bánatom volt,vagy betegségem,vagy ha az önzése miatt sírtam,le.art,hozzám sem szólt.Ha vidám voltam,elmentem a barátnőmmel vagy kollégákkal valahova (mert ő itthon ülő,sehova nem jött éveken keresztül,hiába hívtam),akkor tepert,féltékeny volt.Mióta gyerekünk van,végképp le.ar,na ebből lett elegem.Ha két ember szereti egymást,egymás támaszai,segítői.Nem kell hozzá játszmázni,főleg nem egy házasságban.
6/6 anonim válasza:
Míg érzi,hogy akarod őt,addig menekül,mert ijesztő számára,hogy ennyire kötődsz hozzá.Aztán amikor távolodsz tőle,akkor próbál kedves lenni,de valójában akkor sem érdekled,csak azt hiszi,most már lehettek jóban,mert nem érted félre.Te viszont megint reménykedni kezdesz.Ezért ő megint menekül előled.Azért,mert NEM KELLESZ NEKI.Az én sztorim is hasonló,így tudom,miről van szó.Hagyd a fenébe ezt az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!