Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után újra együtt, ha van gyereke mástól?
6 éve váltunk el, miattam. Beleszerettem másba. Tulajdonképpen első perctől bántam, hogy a szeretőm választottam. Az a kapcsolat nem is tartott sokáig.
A volt feleségem is férjhez ment, lett egy közös lányuk, a mi két gyerekünk mellé.
Egy éve élek együtt a barátnőmmel, de tönkrement a kapcsolatunk. Tudom, hogy senkivel se leszek olyan boldog, mint a volt feleségemmel, és a gyerekeimmel is jó lenne újra egy családként élni.
A gyerekektől tudom, hogy ő is a szakítást tervezi.
Azon gondolkodom, hogy újra kezdhetnènk. De ott a kislány, aki attól a másiktól van. Gyűlölöm azt az embert. Nem tudom, milyen lenne úgy élni együtt.
Nem tudom, mit tegyek.
*A gyerekektől tudom, hogy ő is a szakítást tervezi.
Mit mondanak a gyerekek?
1+
*Gyűlölöm azt az embert.
Miért gyűlölöd azt az embert, mikor te csaltad meg az exnejedet? Mit ártott neked?
Te cseszted szét az életedet,meg még pár életet és most jöttél még csak rá, hogy mekkora balfék voltál?
Te gyűlölködsz?
Ehhez a volt feleségednek lenne joga!
Most, hogy az új nővel nem működik, jó lenne a volt feleség is?
Ilyen megalázó dologba nem megy bele senki, akinek van egy kis önérzete!
Remélem, jól elhajt a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!