Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jó lenne vele szex, talàn változna a véleménye? Ez remény vagy önbecsapás?
Exszel valo szex...a testemet akarta az elejetol fogva.csak jol behulyitett. Beleszerettem.
Nagy volt a vinzalom koztunk..ha most ujra talalkozunk kozel egy ev utan..en el tudom kepzelni ,hogy vonzonak fogom talalni..es belemegyek a szexbe ,ha neki ezzel csak az a celja.
Ha tenyleg csak arra fokuszalok hogy elvezzem a pillanatot es nem beszelek erzelmekrol... A szex megvaltoztathatja a velemenyet?
22 L
Persze mindenképp!
Sőtt megváltotik miattad, csakis a te két szép szemedért!
istenemdeg_cibutavagymárbocs
Miért változtatná meg? Nem a szex a központi eleme egy párkapcsolatnak. Szükséges eleme, de nem a legfontosabb.
Mással nem tudnek egyuttlenni....
En hozza vonzodom....
Hogyne, ha ő a világra se születik, akkor te szűzként halsz meg. Reális...
Nézz új farkas után jányom vagy tarkon boxol a sors keze.
#5 vagyok
Akkor marad a jobb es a bal kezed...
Részedről ugyan remény (értsd: a kapcsolat), de a valóságban önbecsapás (önámítás), ami csak pici (szinte
nullával egyenlő) eséllyel lenne eredményes. Írod, hogy elejétől kezdve csak szexre kellettél neki. Eztán sem kellenél neki másra, mert ha nem így lenne, már régen megkeresett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!