Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a cikkhez (minden 5/10-es nő 7/10-esnek képzeli magát, akinek jár a minimum 8-as pasi, aztán csodálkoznak hogy csak szexre kellettek)?
Azt, hogy megjnt csak a szánalmas nőgyűlölő kapálózás. Ha feleannyi időt fordítanátok saját magatok belső-külső fejlesztésére, mint arra, hogy a nőket ócsároljátok, boldog emberek lennétek, boldog párkapcsolatban és megfelelő önbizalommal.
23/N
5-7-10 relatív... Általános iskolás színvonal...
Aki jobbnak képzeli magát azzal nem kell foglalkozni, maradjon egyedül várja az igazit...
Szíve joga egyedül maradni, max fáj az elutasítás
Szerintem hülyeség.
A nők általában pont rosszabbnak látják magukat, mint amilyenek. Persze vannak kivételek...
Amúgy meg a pontozás is hülyeség, mert elég silány lehet az az ember, akit egy 1-től 10-ig terjedő skálán le lehet írni.
22/N
Nekem több nőismerősöm kevesebbnek gondolja magát mint ami.
Szóval én ezt nem látom, tapasztalom.
Éppen írni akartam h ezt a cikket egy "nem 7-8-as" pali írta, akit visszautasítottak a nem-férfiak szemében "jó nőnek" titulált tömeglányok, és most már csak 5-ösnek bélyegezte őket XD
Egyébként ami szerintem igazán durva h tényleg ennyire ki van élezve a helyzet a külsőségekre a nők és a férfiak részéről is...döbbenet. Számtalan olyan barátnőm van akik tényleg a szőke herceget várják és lassan közel a 30, de egy normális párkapcsolatot felmutatni nem tudnak. Idealizálnak vmit fejben, simán csak h hogy néz ki a pasi, ha nem úgy a többi már nem számít. Döbbenet ez a világ...
Amugy igenis fontos h egy nőnek legyen önérzete, de amit a cikk írója önérzetnek nevez, az nem az. Egy magára valamit is adó nő, nem fog minden egyéjszakás férfiismerősével összefeküdni, akkor sem ha ő külsőre csak egy 2-es...tehát ahogy írta nem fog felülni a fa.szkörhintára, szóba nem fog állni olyan fas.zikkal akik fel akarják ültetni.
Jó lenne már észrevenni h az ember nem csak a külsőségekből áll, elfogadni, megismerni és szeretni egymást, akkor itt gyakorin is páran sokan boldogabbak lehetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!