Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan adod fel?
En tipikusan az a tipus vagyok aki minden alkalommal azt mondja hogy na meg 1x megprobalom, aztan ujra es ujra:)
Ti mikor adjatok fel? Legyen szakitas utan, vagy csak varni valakire, barmi.
én hülye módon kitartó vagyok, akkor adom fel amikor már nem látom értelmét, sajnos eléggé szívtam is emiatt, persze volt egy lány akit lassan hódítottam meg, na azt nagyon élveztem
viszont hülye voltam, hogy kapcsolatokban kitartottam, én hiába tettem a kapcsolatért, az exek belekényelmesedtek és persze én voltam a szemét a végén :)
de remélem fogok változni, viszont még kell hozzá néhány csalódás, még azt érzem van értelme kitartani, van olyan lány akiért megéri :)
24F
Teljesen megertelek, en is igy vagyok vele hogy meg latom az ertelmet addig kitartok csak ezt tul sokaig szoktam latni:D
Szerinted ha valaminek nincs ertelme vagy vege vegleg azt osztonosen erzi az ember nem? Marmint ha nincs ertelme tovabb kitartani?
Amikor már úgy érzem, hogy mindent megtettem az adott ügy érdekében, és kicsit sem akar összejönni... Lassan, de egy idő után bele szoktam fáradni.
Szóval kitartóan szoktam küzdeni, ha úgy érzem, hogy van miért. :)
én 2x akartam szakítani az exemmel (pár hónap után), mármint megmondtam neki szemtől szemben, hogy vége, elegem volt az állandó hisztijéből és abból, hogy nem értékeli amit teszek érte (ezt ki is mondta), de mindig mondta, hogy lesz változás, jobb lesz
1-2 hétig tényleg jobb volt kicsit, de aztán megint a követelőzés, hiszti
végül majdnem 2 év után telefonon 2 mondatban szakított :D
utána még jobban melléfogtam, ott voltak jelek, de úgy voltam kitartok, de rájöttem egy olyan lánnyal akivel nem lehet megbeszélni a problémákat, mert a probléma megoldása kimerül abban: "akkor nem illünk egymáshoz" "akkor minek vagyunk együtt", nem fogok hosszabban tervezni 1 ilyen mondat legközelebb és megmondom, hogy "oké szia akkor végeztünk"
persze mondani szép és jó, de még sajnos van bennem kitartás, mert komoly kapcsolatot akarok, de mondom pár csalódás kell még és elég erős leszek ilyen téren is változni, elég sokat fejlődtem már így is!
Tetszik a neved!:)
Igen belefaradni konnyu, bar kerdeses hogy eleg-e a vegleges lemondashoz vagy csak pillanatnyi.
Hat sajnalom hogy igy alakult, de tudod ami nem ol meg az megerosit:)
Remelem azert ha kesobbiekben is er csalodas nem fogod elvesziteni a kitartasod mert eljon az akiert majd megeri:)
Bizonyara az elobbi tapasztalataid miatt viszonyulsz igy most a parkereseshez/kapcsolathoz. Mindanyian hordozunk magunkban 'tanulsagokat' a multbol. Vannak olyan emberek akiknek sajnos sok idobe telik elnyerni a bizalmat, stb.. Persze utolag derul ki hogy megeri-e. Sokan megse probaljak, masok pedig pont hogy tul sokaig is remenykednek.
Ember valogatja kinek melyik kedvez, de mindkettot megertem..:)
hmmm viszont adtál most egy nagyon jó ötletet
dupla vagy semmi
az exek miatt rengeteg motivációm oda lett a rossz lelki állapotok miatt
ha magányos vagyok, vagy hiányzik egy ölelés, a szeretet, elég csak az exekre gondoljak és máris rájövök, mennyire jó is nekem egyedül :D
fel kéne tennem mindent 1 lapra: csalódások sorozata, a mindent elsöprő jutalom ellen
egy boldog párkapcsolat rengeteget javítana a most is elég erős pozitív és (a már úgy ahogy felépített) motivációmon VAGY mindent elveszítek! oda a kitartásom, vágyaim, talán az álmaim, céljaim is
eddig úgy voltam vele, hogy azért nem akarok ismerkedni, mert ez a kevés motivációm nem veszhet oda, de talán óriási változást hozhat, ha mégsem sikerül
mondjuk a pozitív szemléletem miatt nem olyan egyszerű, pont emiatt vagyok kitartó, mert pozitív vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!