Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen? Vacs csak szivat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Vacs csak szivat az ürge?

Figyelt kérdés

Netes társkereső, mondtam neki előre hogy nekem szükséges több hét irkálás mire ráveszem magam a találkozásra. Mondta rendben.

Majd véget vetettem ennek mert felőlem alig kérdezgetett. Meg is mondtam neki ezt, azt válaszolta, hogy neki meg erre kell idő.

Szerintem ez csak duma, bár utólag megfordult a fejemben mivan ha mégis??

2018. aug. 24. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van aki csak magáról tud dumálni, a másikról semmit sem kérdez. Én nőkkel szoktam ilyenekkel találkozni. Meg egyébként is egy idő után elfogy a téma és ha nincs személyesen kontakt sokáig akkor elhal a dolog.
2018. aug. 24. 12:46
 12/13 peca1000 ***** válasza:

Több hétig kell várni rád és írkálni neked?

Ezt nagyon sokan nem tolerálják, teljes joggal.

A palinak a válaszába volt írva finom utalással, hogy ő erre nem hajlandó. És igaza van.

Ha párt szeretnél magadnak, akkor 3-4 napon belül történjen meg az 1. randi, mert senki nem vár heteket rád, és ráadásul minden nap írni neked tartalmasan, ugye ezt te sem gondolod komolyan?

2018. aug. 24. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt ne erőltessétek...
2018. aug. 25. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!