Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon szívat a volt barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yuyukas kérdése:

Vajon szívat a volt barátom?

Figyelt kérdés

Másfél éve szét mentünk és kb ra egy hónapra lett egy nője, én ez alatt arra gondolok, hogy míg velem volt el kezdett a csajjal beszelgetni. Aztán másfél evig voltak együtt, nekem ez alatt lett egy babám, de az aojaval nem vagyok együtt rengeteg okból. Aztán anyukámmal el mentunk bácsalmásra vasarolni húsvétra. Mondtam anyanak hogy menjuk be abba a fa házikóba es igyunk valamit mert szomjas vagyok. Mondta anya, hogy ne majd utkozben veszünk. Így hát tovabb mentünk. A sors is így akarta, hogy a volt baratommal össze talalkozzunk akivel 3évig voltam együtt. Aztan meg álltak a kocsival az apjával oda jottek hozzánk es meg nézte a babámat. Beszelgettunk négyesben az utcan par percet aztan tovább álltunk. Persze anya mondta a dumát a volt barátomnak, hogy en mennyire szeretem meg mindig ami igaz meg ha ugy alakul bármi (a barátnőjével) akkor jojjon at hozzank. Hat az nap ram írt hogy sajnalja hogy regen olyan el taszito volt velem stb. aztan aznap el kezdunk beszelgetni. Es másnap at is jott hozzánk. Es meg meg volt a baratnoje mikor indulni keszult meg allt az ajtom kuszoben es kinos csend vette at a szituációt. Es egyszer csak meg csokolt többször is de latszott rajta hogy nagyon zavarban volt a csok kozepette azt mondta hogy nem tudja mit csinal. Hat nagy nehezen el mentaztan tobbszor is jott es ugy viselkedünk mint regen mikor egyutt voltunk. Aztan ra par napra szakitott a nojevel, aztan par nap mulva le fekudtunk egymassal 2x is es a második dolognal majd nem szerelmet vallot. Es teltek a napok meg mindig titkolt. Ra kerdezek mikor mondja el hogx ide jarsz? Mondja most kedden fogja el mondani a szuleinek. Mondta most nem akar kapcsolatott es nem akarja el kotelezni magat egybol. En meg mondtam neki hogy elegem van hogy a titka vagyok es hogy nem leszek a jatekszere nekem van egy babam akire gondolnom kell.! Plusz eleget szenvedtem mar miatta. Ma meg husvetkar at se jott meg locsolni nen is irt.

Raadasul a plane nem az a legnagyobb problemam hogy "joba van az exevel es barátok" hanem az hogy tegnap meg kértem hogy vigyen at kocsival bácsalmásra hogy vegyek a babanak ennivalot. Oke bele ment, aztan este kerdezte hogy Az nem gond ha a Kinga lesz a sofőr? Úgyis jó a fuvar? (kinga az exe) itt olyan szinten meg sértett mint még soha. Egy haverja tudja hogy mivan velunk. Akkor fel ajanlotta volna hogy a haverja vigyen át. Nem ő exet kuldi rám. De itt akar aludni csütörtökön. Ezek utan nem fog az biztos! És ezek utan mar csak tusom hinni, hogy szivat. Most megint bele lepet az életemben ep hogy el felejtettem es erre vissza jön de tenyleg szivat akkor bele fogok roppani. Pedig nem ilyennek ismertem meg. Szoval ez szivathat nem? Koszonom a válaszokat

2018. ápr. 2. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem szivat, hanem tényleg szeret; csak össze van zavarodva. A viselkedése az enyhén szólva is gyerekes. Én azt gondolom, hogy nagyon komolyan ülj le vele beszélgetni nyugodt körülmények között és mondd el neki, hogy: - Veled leszek, ha bizonyítassz. Nem tűröm az exedet semmilyen formában. Amint megtudom, hogy kommunikálsz vele, örökre elfeljthetsz. Terítsd ki a lapjaidat. Ha nemleges a válasz, akkor is jobban jársz, mintha kétségek közt élnél! Állj a sarkadra ebben a szituációban. Érezze, hogy rohadtul elveszthet örökre és most rajta a sor, hogy bizonyítson, de nagyon.
2018. ápr. 2. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Legalabb helyesen tudnal irni, ha mar ennyi kamut okadsz magadbol...
2018. ápr. 2. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybeírjuk. :)

Nem értem, hogy miért a leghülyébbek szaporodnak a semmire.

2018. ápr. 2. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg ne szulj többet. Nem kell hogy bezarjanak csak ne szaporodj.
2018. ápr. 2. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!