Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen? Vacs csak szivat az ürge?
Netes társkereső, mondtam neki előre hogy nekem szükséges több hét irkálás mire ráveszem magam a találkozásra. Mondta rendben.
Majd véget vetettem ennek mert felőlem alig kérdezgetett. Meg is mondtam neki ezt, azt válaszolta, hogy neki meg erre kell idő.
Szerintem ez csak duma, bár utólag megfordult a fejemben mivan ha mégis??
Szerintem elvesztette az erdeklödeset . Ez az egyik verzió
Masik , hogy nem is akar semmit , csak unalomból van ott , es ha te ajánlanál talalkat, ö hatralna ki
Nekem volt ilyen meglepiben reszem
Vagy lehet , hogy masokat is füz es azokkal talalkozik is
Masik tanulsag az , hogy úgy kell tarskeresözni , amikor az önbizalmad toppon van , anelkul nem erdemes !
A ferfiak erzik
Arra ne bazirozz , hogy aki szeret igy is szeret , elfogadas stb
Csinos kell lenni , frizura smink , stb
Én meg azt nem értem, hogy egy tök idegen ember, még nem is láttad és elsőre nem passzoltak az igényeitek. Mi a francot kell ilyennel annyira foglalkozni, hogy még kérdést is írsz? Nem mindegy, menjen isten hírével.
Amúgy meg Te miből vagy? Mi az, hogy majd később fog érdeklődni? Először megdug aztán majd hátha megkérdezi mi is a neved vagy mit dolgozol? Mert így már tetszene?
"Majd véget vetettem ennek mert felőlem alig kérdezgetett. "
Akkor ez most hogy van? Érdeklődtél te is iránta, vagy csak tőle vártad, hogy érdeklődjön utánad?
Vagy mit kérdezgetett egyáltalán, miért vetettél véget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!