Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy egy magasabb cél érdekében született, nem azért, hogy párkapcsolatban éljen és kiélje az állati ösztöneit?

Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 21:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
Akik magasabb célokra születtek azok már kamasz koruktól kezdve ezzel foglalkoztak. Nem dumáltak róla, hanem csinálták. Nem valaminek hívták, hanem tudománynak, művészetnek, sportnak, volt neve a gyereknek, nem csak úgy ábrándoztak a valamiről. Sok sikert kívánok a valamihez. Remélem a barátságot és a becsületet is meg akarod haladni, meg az egészséges táplálkozást is. Kb. ennyire értelmes a terved. Te nem meghaladod az párkapcsolatot, hanem alkalmatlan vagy rá, csak a kudarc nagy teher ezért inkább gőgöt fabrikáltál belőle. Tudom milyen vagy, nem vagy olyan különleges, mint hiszed. :) Egy típus vagy, ismerek több ilyen típusú embert is.
2018. aug. 23. 22:24
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
lollypop93 jól beszél, van sütnivalója, meg nagy szája. :D
2018. aug. 23. 22:27
 13/35 anonim ***** válasza:
53%
#12 Köszönöm. :D
2018. aug. 23. 22:28
 14/35 anonim ***** válasza:
85%
másfél hét és kezdődik a suli.
2018. aug. 23. 22:30
 15/35 anonim ***** válasza:
48%

Én speciel sose éreztem azt, hogy a párkapcsolat annyi pluszt adna az életembe, hogy megérje fenntartanom egyet. Van kivel szót váltani és szexelni, ez oké, viszont alkalmazkodnom kell hozzá, meg kell felelnem minden hülyeségének, felelősséget kell vállalnom érte, és rengeteg pénzt visz el. Szerencsém volt, ha nullszaldósra kijött a dolog. Inkább fordítom az erőforrásaim egy produktív, hasznos dologra, amiből profitálok is.

A párkapcsolatok már nem azok, amik egykor voltak. Érdemes megnézni a témakörben a feltett kérdések kategóriáját...válás, megcsalás, szakítás, válás, megcsalás, szakítás, válás, megcsalás, szakítás...szép kis sorminta, nagyon ígéretes, olvasni az egymást maró-gyűlölő kényszerpárok meg a rossz házasok sirámait, akiket már csak a gyerek tart össze.

Ezek után már az is elég magasztos cél, hogy a józan eszem megmaradjon...

2018. aug. 23. 22:31
 16/35 anonim ***** válasza:
14%

Dehogynem, hisz gondolj csak bele, ha nem lenne rád hatással ez az ösztön, akkor eszed ágába se lenne másokkal "szeretkezni". A szeretkezés amúgy csak egy vágy kielégítése, semmi több. A felébredett embernek pedig nincsenek vágyai.

Én megláttam ezt, mert rám egyre kevésbé van hatással az ösztön. Nem veszi el az eszem.

2018. aug. 23. 22:38
 17/35 anonim ***** válasza:
63%

#15 Az első bekezdésed egy tök normális indoklás. Ezek az érzéseid, tényszerűen leírtad, ezzel nem lehet vitába szállni.

A második bekezdéssel viszont egy picit vitába szállnék. Azt írod nem azok a kapcsolatok, mint egykor voltak. Te olvastad az egykori emberek kommentjeit? Mert én nem. A sok szarságuk rejtve volt. De ha egy kicsit rászánod az időt az utána járásra és megnézed az összes Kabos Gyula filmet akkor látni fogod, hogy régen is volt bőven szennyes. Nem azt mondom, hogy a világ változatlan, csak az a bizonyos egykor sem volt felhőtlen. A különbség a szabályozottságban volt, nem a boldogságban. Szeretek régi filmeket és regényeket olvasni, azok is a bonyodalmakról szólnak, mert a boldogság és tökéletesség az unalmas, a baj az izgalmas. Megnézed a Poirot filmeket, a felük arról szól, hogy nem lehetett válni ezért megmérgezték a másikat. :D

2018. aug. 23. 22:45
 18/35 anonim ***** válasza:
30%

A párkapcsolat és a szexualitás csak egy ösztön része. Önzésen alapszik. A saját javunk érdekében.

Nem azért vagy a pároddal, hogy neki olyan jó legyen, hanem hogy neked legyen jó és kielégíthesd a párkapcsolattal kapcsolatos ösztöneidet, pl a szexuális ösztöneidet. Szexelni se azért szoktál, hogy a párodnak jó legyen, persze bebeszélheted magadnak és átverheted önmagad önigazolást keresve, de végeredményben csak és kizárólag azért felszel le másokkal, hogy kielégítsd az állati ösztöneidet.

2018. aug. 23. 22:46
 19/35 Antid Oto ***** válasza:
95%
A kérdezőnek az a magasabb célja, hogy hülye kérdéseket tegyen fel egy anonym fórumon. :D
2018. aug. 23. 22:50
 20/35 anonim ***** válasza:
84%

" de végeredményben csak és kizárólag azért felszel le másokkal, hogy kielégítsd az állati ösztöneidet."

És ezzel nincsen semmi baj. A finom ételeket és a szép ruhákat is szeretem, meg a jól kiszellőzött szobát. Ezért most egy szar, szemét, szar alak vagyok? :D

2018. aug. 23. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!