Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csavarjam el egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csavarjam el egy olyan férfi fejét, aki fél, hogy sohasem lesz már szerelmes?

Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Egy fontos kérdés: attól fél, hogy nem lesz szerelmes, vagy nem is akar az lenni?

Csak mert ha ez az utóbbi, akkor csinálhatsz te bármit, tudatosan is el fog kerülni.

Hogy az adott férfi sohase lesz már szerelmes...nos, én együttérzek vele, én se tudok az lenni. A szerelem nem olyasmi, amit ki lehet könyörögni, ki lehet erőszakolni, vagy el lehet lopni. Ha magától nem szeret beléd, mindenféle erőfeszítés fölösleges. Pláne, ha az adott férfi soha nem is volt szerelmes típus.

2018. aug. 23. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Hát sztem annyi hogy beszélgetsz vele de én is azt mondom hogy neki kell bizni és hinni.
2018. aug. 23. 01:06
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Felejtsd el, nincs túl az exén.
2018. aug. 23. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Legyél normális!
2018. aug. 23. 07:42
 5/6 peca1000 ***** válasza:
51%

Na és akkor mi van ha nem lesz szerelmes (lila köd, pillangók, gügyörèszés, becézgetés)?

Ha eléred azt, hogy kellemesen érzi magát a társaságodban, egyre több időt töltene veled, keres téged és vonzódik majd hozzád, akkor már célt értél.

2018. aug. 23. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös, ez tart addig, amíg szerelmes nem lesz másba.
2018. aug. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!