Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Nektek ez beleférne a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez az én részemről sem szép dolog, de néha- néha belépek a barátom facebookjába, csak kíváncsiságból ( ő erről nem tud).

Minden nyáron a telenornál dolgozik, és írta ma az egyik haverjának, hogy neki vége van ezen a munkahelyen, mert ma is új fullos próbanapos csaj van.. És még ezt ecsetelte, hogy milyen jól néz ki a lány.

Plusz hétvégén megy a barátom falunapra egy barátjához, és odavalósi a lány, írta, hogy majd lehet összefutnak ott, meg milyen kár, hogy van a csajnak pasija..

Ahogy ezeket olvastam, nagyon nagyot csalódtam a barátomban.. Nem hittem volna, hogy ő ilyen, eddig sosem volt ilyen.. De előttem meg teljesen olyan, mint eddig, teljesen jól megvagyunk.

Ti mit tennétek a helyemben? Ez most teljesen feldúlt, mentem volna én is vele erre a falunapra, de inkább le is mondtam, mert látni sem akarom jelenleg.

Mondani nem mondhatom neki, mert akkor megtudná, hogy beléptem a fiókjába.

Szerintetek én reagálom ezt túl vagy tényleg nem normális?

(Jövő héten leszünk 4 éve együtt. 22L 23F)

2018. aug. 22. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Vannak ilyen férfiak is mint a barátod, meg vannak olyanok is akiket nem érdekelnek más nők a párjukon kívül.

Még mielőtt valaki megszólna, férfi vagyok, és a második kat. ba tartozom...

2018. aug. 23. 12:13
 12/14 anonim válasza:
52%
Szia. Nem mondom hogy minden pasi szemét, de van köztük bőven aki simán eljátssza, hogy szeret téged, de titokban szeret más felé is kacsintgatni, ha kérdőre vonnád, lehet hogy azt mondaná nem akar lelépni, közben viszont a lényeg, hogy a figyelmét, energiájat más nők felé fordítja és ez általában csak rosszabb lesz... mert minél több ilyen dolog adódik, annál jobban eltávolodtok, a bizalom megszűnik, a szenvedő fél önbizalma pedig romokban fog heverni. Nem egy nyerő helyzet....neked kell tudni erre van e szükséged...
2018. aug. 23. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj még hogy mi lesz ebből.
2018. aug. 25. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
szia, én kidobnám, minek pazarlod az idődet ilyen emberre??azt fogod lesni mikor hova megy?
2018. aug. 25. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!