Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az is flörtölget mással, aki szerelmes, illetve jó a kapcsolata?
Az érdekelne, hogy aki kapcsolatban él, az miért flörtölget? Illetve jó kapcsolat esetén is elfordul ez?
Jelen esetben ártalmatlanabb dolgokra gondolok "úgy" nézés, kacsintgatás, vicceskedés, kóstolgatás, hogy figyelmesebb veled mint mással. Szóval látszik, hogy tetszel az illetőnek.
Ugye ez lehetne az első lépés az ismerkedés felé, de aztán kiderül, hogy a másiknak van barátja/barátnője.
Szerintetek ez belefér? Aki igazán szereti a párját, vagy friss a kapcsolata (tehát azt hinnéd, hogy nagy a lamúr) az is él ezzel?
Köszönöm az eddigi észrevételeket!
Igazából nekem ismeretlen ez az oldal, mármint ha van valakim biztos nem kacérkodok és dobálok lasztikat senkinek egy társaságban.
Viszont fordított helyzetben többször beleütköztem (mint legutóbb is), hogy egy srác teszi magát, de nem lép, azt hiszem csak félénk, erre hoppá, van barátnője.. Szóval igen, kissé félrevezető. De tudom, lányokból is bőven van, akinek muszáj tenni magát akkor is ha kapcsolatban van.
Ha valakire épp rá vagyok pörögve, nem tudok másra nézni. Ha rá tudok nézni másra, úgy az akivel ismerkedek, annyira nem köt le, vagy nem az akit igazán keresek.
Ismerem a kettő közötti különbséget, mindkettőt átéltem.
Itt nem az a kérdés tehát, hogy belefér vagy sem. Hanem, hogy szeretnél e bárki "amíg nincs jobb, veled is beérem" szerepében lenni.
"Ha valakire épp rá vagyok pörögve, nem tudok másra nézni. Ha rá tudok nézni másra, úgy az akivel ismerkedek, annyira nem köt le, vagy nem az akit igazán keresek."
TE így működsz, sőt, rajtad kívül még rengetegen, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy más emberekben is ugyenezek a folyamatok játszódnak le, ugyanígy. Nem vagyunk egyformák, nem viselkedünk egyformán, szóval a saját tapasztalatodból nem lehet ennyire messzemenő következtetéseket levonni minden egyes ember pszichéjére. Pontosan ezért egyáltalán nem biztos, hogy valaki olyan egyből pótlékká vagy "nem igazivá" minősül, akinek a párja komolytalan viccelődésnek fogja fel a flörtölést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!