Nem tudom, hogy tényleg tetszem-e neki vagy csak flörtölget velem. Szerintetek lehet szerelmes egyszerre két lányba?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszi, kb. egy éve van barátnője de azt vettem észre, hogy folyton bámul. Régebben nem vettem komolyan , de egyik nap úgy döntöttem, hogy én is megbámulom. Azóta mégjobban néz. amikor néz kifejezéstelen az arca , nem mosolyog csak mélyen a szemembe néz , ha jövök ki valahonnan és ő meglát akkorse mosolyog , sőt rám még sohase mosolygott csak bámul.2014. febr. 26. 18:14
1/5 anonim válasza:
Egy éve mint két marha bámuljátok egymást minden szó, és egy mosoly nélkül...
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
3/5 anonim válasza:
Ismered azt a mondást, hogy madarat tolláról? Ha attól félsz, hogy egy mosolyért kinevetnek a haverjai, akkor szerinted ő maga milyen? Ezek után téged érdekel egy olyan ember, aki kinevet egy másikat csak azért, mert az rámosolygott?
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , igazatok van , még az első " kedves" kommentelőnek is :)
2014. febr. 26. 18:30
5/5 anonim válasza:
Az első és a hármas ugyanaz (én) voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!