Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül probléma valakine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül probléma valakinek ha egy nő/lány dohányzik?

Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 23:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! Nálam is kizáró ok. Nem bírom elviselni. Leszokottként mondom.
2018. aug. 22. 06:18
 22/25 anonim ***** válasza:

"Nincs annál undorítóbb ha egy nő füstöl mint egy gyárkémény" De van. Te csak a nőket akartad ekézni egy kicsit. Lehetett volna kevésbé szenvedélyesen előadni. Írom ezt úgy, hogy nem bagózom.

Belém a múltkor például bagós férfi kötött, mert rászóltam, hogy ne cigizzen már a vonaton (!) a kabinban.

2018. aug. 22. 09:47
 23/25 anonim ***** válasza:
93%

Mi köze a bulinak meg a hányásig ivásnak a cigihez? Ki szerint menő?Hány évesekről beszélsz?Miért csak nőkről van szó?

Képzeld én meg nem állok szóba nem dohányossal...hiába mondja,hogy ó nem zavar,csak nyugodtan, aztán meg jönne a cseszegetés...

A párom erős dohányos volt, 2 éve ecigit szív, állandóan kapom, hogy büdös vagyok...sajnálom, engem így ismert meg, így fogadott el, menet közben ő változott nem én.

Nem jó ha az egyik cigizik a másik nem mert örök konfliktusforrás.

2018. aug. 22. 10:50
 24/25 A kérdező kommentje:

Sajnos ezek általában összefüggnek, az életmódjukkal együtt

jár. Persze vannak kivételek például egy dohányzó irodista

hölgy nem biztos hogy alkoholt vagy drogot fogyaszt.

2018. aug. 24. 22:28
 25/25 A kérdező kommentje:

23-as

Megsúgom neked hogy hatalmasat tévedsz. Nemcsak a tinik

körében menő ez az életmód, nézd meg ezeket a romkocsmákat,

bárokat hétvégenként éjszaka. Fiatal felnőttektől kezdve

a középkorúakig nagyon vegyes a felhozatal. És több mint a

felének kiáll a (füves) bagó a szájából.

Elég szomorú.

2018. aug. 24. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!